mai mică de capital,

Magazine
Go Back   Computer JUICE > Computer Hardware > Sunet, Difuzoare & MP3 Playere

Register

Extra Line Out

Reply

Thread Tools
Old 30 decembrie 2007, 18:20
Noile state Group

Default Extra Line Out

Eu am un Creative SB 5.1 carte şi sa culcat până la sunet surround.
Recent am cumparat un LCD TV cu cârlige şi PC-ul meu de la acesta, cu o foarte lungă video prin cablu, ca in camera alaturata. Eu acum vreau să conectaţi PC-ul meu audio în tv, ca sa ma pot uita tot descarcat filme pe el în HD.

mai uşor lucru de făcut este doar să-mi folosesc vorbitori, dar postul de televiziune este in camera alaturata. Aşa că aş vrea să se conecteze un nou cablu în placa de sunet care ruleaza la tv. disponibile Jack am este Line In. Există vreun fel încât Line In Jack poate da un semnal Line Out în loc?
există vreun software de configurare pentru a face acest lucru?

S-ar putea ajunge la doar swap-a spus de peste fire, în funcţie de care sunt în cameră, dar thats dificil de a face ca PC-ul este ascuns departe. Am încercat un separator Y, ci doar că se rid de meu sunet surround şi oferă doar audio prin intermediul canalelor de la stânga sau la dreapta.

ajuta foarte apreciate.

mulţumesc

Ben
Old 31 decembrie 2007, 13:42
Banned Group

Default Extra Line Out

ar putea fi o linie de la priza de pe placa de sunet si ca poate lua una din aceste cabluri, dacă nu mergi la un magazin de electronice şi cumpere o căşti spillter plugg în ur să placă de sunet şi plug ur vorbitori într-un singur sens şi caute un cablu care are 1 din aceste căşti jacks şi o linie în care u nevoie de cablu

Sistemul meu: #

Procesor (e):
Intel P4
Plăci de bază:
ECS 915pla2
Memorie RAM:
1GB
Placă grafică (e):
ATI Radeon x1050
Placă de sunet:
diamant Xtreme 7.1
Hard Drive (e):
160GB
Optical Drive (e):
DVD-ROM Combo unitate DVD + /-RW
Cauza / PSU:
antech/x-power585
Răcire:
aer
Network / Internet:
fără fir
Monitor (e):
Philips 109b6 19 "CRT
Sistem de operare (e):
Windows XP
Reply

Register
Thread Tools

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Computer Suc.