![]() |
| |||||||
| Registrovať | Site Spy | Zoznam členov | Darovanie | Hľadať | Dnešné príspevky | Označiť témy ako prečítané | Pravidlá fóra |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| |||
| |||
| Mám Creative SB 5,1 karta a jej zahnutý až priestorový zvuk. Nedávno som kúpil LCD TV a hákovitý môjho PC, s veľmi dlhú video kábel, ako v nasledujúcej miestnosti. Aj teraz chcú plug môjho PC audio do TV, tak aj my môžeme sledovať všetky stiahnuté filmy na ňu v HD. ľahká vec urobiť, je práve použitie mojich reproduktorov, ale v TV je v nasledujúcej miestnosti. takže chcem pripojiť nový kábel do zvukovej karty, ktorá beží na TV. k dispozícii je majú aj jack Line In. Existuje nejaký spôsob, ktorým Line V jack môžete dať Line Out signálu miesto? Existuje nejaký konfiguračný softvér to urobiť? Já bych si povedal, to jednoducho meniť cez drôty, v závislosti na ktoré som v miestnosti, ale to je ťažké k tomu, ako sa na PC je ukryt. Som sa pokúsila o Y štiepnej destilačnej clony ale jednoducho sa zbaviť svojho priestorového zvuku a poskytuje len audio cez ľavý alebo pravý kanál. pomôže veľa. vďaka Ben |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| tam by mohol byť v súlade jack na vašej zvukovej karty a môžete získať jeden z týchto káblov, ne-li ísť do skladu elektroniky a kúpiť slúchadlá spillter plugg ho do ur zvukovú kartu a zasunúť ur reproduktory do jedného konca a pozrite sa na kábli že má 1 týchto slúchadiel zvedáky a čiary v kábla a potrebu