мањи капитал --

Magazine
Go Back   Цомпутер сока > Цомпутер Хардуаре > Звук, Спеакерс & МП3 плејери

Register

Екстра Лине Оут

Reply

Тхреад Тоолс
Old 30 про 2007, 18:20
Нови члан групе

Default Екстра Лине Оут

Имам картицу Цреативе СБ 5,1 и његове упецан упто сурроунд звука.
Недавно сам купио ЛЦД ТВ и закачен на то мој пц, са врло дуго видео кабл, као у следећем соби. Ја сада желим аудио утикач мој пц у тв, тако да ја могу гледати све моје скинути филмове на ХД-у.

Лака ствар за учинити је да користите само моји звучници, али је у тв некст роом. па желим повезати нови кабл у звучну картицу која прометују на ТВ-у. располол̌ивих јацк имам је Лине Ин. Има ли било који начин који ред у утичница може да да Лине Оут сигнал уместо?
Има ли било који конфигурацији софтвера то учинити?

Можда ћу доћи, рекао је да само суап преко жице, зависно о томе што сам ја у соби, али тешко за направити тај јер ПЦ је скривен далеко. Покушао сам једном Ы цјепидлака, али да само добија ослободити од моје сурроунд звук и аудио даје само кроз леву или десну канал.

помоћи много поштовати.

хвала

Бен
Old 31. Нов 2007, 13:42
Аустин Гроуп

Default Екстра Лине Оут

тамо би лине оут јацк на вашем звучна картица и можеш добити једну од тих каблова, ако не иде на електронску складиштење и купити слушалица спиллтер плугг је у ур звучна картица и звучници плуг ур у један крај и тражити кабл да је 1 од тих слушалица дизалице и ред у кабл у потребу

Мы Сыстем: #

Процесор (и):
Интел П4
Матичне плоче:
ЕЦС 915пла2
РАМ меморија:
1ГБ
Графичка картица (е):
АТИ Радеон кс1050
Соунд Цард:
диамонд Кстреме 7,1
Тврди диск (и):
160ГБ
Оптички погон (е):
ДВД-РОМ Цомби дриве ДВД + /-РУ
Цасе / псу:
антецх/кс-поуер585
Хлађење:
ваздух
Нетуорк / Интернет:
радио
Монитор (е):
109б6 Пхилипс 19 "ЦРТ
Оперативни систем (е):
Уиндоус КСП
Reply

Register

Боокмаркс

Сличне теме
Нит Тему започео Форум Одговори Задњи Пост
Додатне ХД је мртав цаппер Дривес & Измјењиви медији 1 2. новембар 2009 08:50
Екстра се ХД / СынцТоы проблем цаппер Дривес & Измјењиви медији 0 19. Окт 2009 02:31
ЦД Екстра или ЦД-мешовити режим? стардј Мултимедија и кодеци 0 7. Јул 2009 10:34
Додатни вентилатор. Цоолыкскскс Цасес & Поуер Супплиес 8 1 јануар 2009 23:00
Пс3 додатни тврди диск 9келад ПЦ & конзоле Игре 7 31 децембар 2007 08:06
Тхреад Тоолс

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Цопыригхт © 2006 - 2009 Цомпутер сока.

Поуеред бы вБуллетин ® Цопыригхт © 2000 - 2009 Јелсофт Ентерприсес Лтд СЕО бы вБСЕО © 2009, Цраулабилиты, Инц