![]() |
| |||||||
| Регистрација | Мапа Спы | Мембер Лист | Донације | Претраживање | Тодаы'с Постс | Означи Све Форум Као Прочитани | Форум Рулес |
|
![]() |
| | Тхреад Тоолс |
|
| |||
| |||
| Имам картицу Цреативе СБ 5,1 и његове упецан упто сурроунд звука. Недавно сам купио ЛЦД ТВ и закачен на то мој пц, са врло дуго видео кабл, као у следећем соби. Ја сада желим аудио утикач мој пц у тв, тако да ја могу гледати све моје скинути филмове на ХД-у. Лака ствар за учинити је да користите само моји звучници, али је у тв некст роом. па желим повезати нови кабл у звучну картицу која прометују на ТВ-у. располол̌ивих јацк имам је Лине Ин. Има ли било који начин који ред у утичница може да да Лине Оут сигнал уместо? Има ли било који конфигурацији софтвера то учинити? Можда ћу доћи, рекао је да само суап преко жице, зависно о томе што сам ја у соби, али тешко за направити тај јер ПЦ је скривен далеко. Покушао сам једном Ы цјепидлака, али да само добија ослободити од моје сурроунд звук и аудио даје само кроз леву или десну канал. помоћи много поштовати. хвала Бен |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| тамо би лине оут јацк на вашем звучна картица и можеш добити једну од тих каблова, ако не иде на електронску складиштење и купити слушалица спиллтер плугг је у ур звучна картица и звучници плуг ур у један крај и тражити кабл да је 1 од тих слушалица дизалице и ред у кабл у потребу
|
| Боокмаркс |
Сличне теме | ||||
| Нит | Тему започео | Форум | Одговори | Задњи Пост |
| Додатне ХД је мртав | цаппер | Дривес & Измјењиви медији | 1 | 2. новембар 2009 08:50 |
| Екстра се ХД / СынцТоы проблем | цаппер | Дривес & Измјењиви медији | 0 | 19. Окт 2009 02:31 |
| ЦД Екстра или ЦД-мешовити режим? | стардј | Мултимедија и кодеци | 0 | 7. Јул 2009 10:34 |
| Додатни вентилатор. | Цоолыкскскс | Цасес & Поуер Супплиес | 8 | 1 јануар 2009 23:00 |
| Пс3 додатни тврди диск | 9келад | ПЦ & конзоле Игре | 7 | 31 децембар 2007 08:06 |
| Тхреад Тоолс | |
| |