![]() |
|
|
|||
|
|||
|
Ben bir Creative SB 5,1 kart ve kanca UPTO sahip surround ses.
Son zamanlarda LCD TV satın aldım ve bu benim bilgisayar bağımlısı, çok uzun bir video kablosu ile olarak bir sonraki room. Şimdi TV olarak benim PC Ses fişi için, öylesine i HD üzerine tüm indirilen filmler izleyebilirsiniz istiyorum. yapmak için kolay şey sadece hoparlör kullanmak için, but the TV sonraki oda bulunuyor. Ben de ses kartı yeni bir kablo bağlamak istiyorum bu TV için çalışır. Mevcut jakı var Hattı ise. Herhangi bir şekilde Hat jakı yerine sinyal bir Hat verebilir mi? Bu yapmak için herhangi bir yapılandırma yazılımı nedir? Sadece üzerinde teller değiş tokuş etmek için, bağlı söyledi görebilir olarak PC uzaklıktadır gizli I am hangi odasında, ama zor that. Ben ancak Y Splitter denedi sadece alır benim ve surround ses tek ses sol ya da sağ kanal aracılığıyla verir kurtulun. çok takdir yardımcı olur. teşekkürler Ben |
|
|
||||||||||||
|
||||||||||||
|
ancak ses kartı jakından bir satır olabilir ve elektronik mağaza gidin ve bir kulaklık spillter ses kartı UR ve bir ucunu bir UR hoparlörleri takın ve kablo arayın bu plugg satın bir o kablolarının alabilir 1 bu kulaklık jaklarn ve kablo bir satır U ihtiyacı var