![]() |
| |||||||
| Реєстрація | Сайт Spy | Список | Пожертвування | Пошук | Сьогоднішні повідомлення | Відзначити форуми читати | Правила форуму |
|
![]() |
| | Різьба Інструменти |
|
| |||
| |||
| У мене є Creative SB 5,1 картки та її підключили ДО об'ємного звуку. Нещодавно я купила РК-телевізорів і мій комп'ютер підключений до неї, з дуже довгим відео кабелем, так як її в сусідню кімнату. Зараз я хочу підключити до комп'ютера звуку в телевізор, так що я можу дивитися всі мої фільми на завантажили її в HD. найлегше зробити, це просто використовувати мої оратори, але телевізор у сусідній кімнаті. Тому я хочу, щоб підключити новий кабель в звукову карту, яка біжить до телевізора. наявні Я Джек мати це на лінії. Чи є так, що лінії в роз'єм може дати лінійний вихід сигналу замість цього? Чи є конфігурація програмного забезпечення для цього? Я міг би отримати сказали просто поміняти дроти більше, в залежності від якої я перебуваю в кімнаті, але Thats важко зробити так, як комп'ютер заховано. Я спробував, але у сплітера, що просто позбувається від мого об'ємний звук, і лише дає звук через лівий або правий канал. Допомога дуже високу оцінку. спасибо Бена |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Може бути рядок з гнізд звукової карти, і ви можете отримати одну з цих кабелів, якщо не піти в магазин електроніки і купити навушники spillter plugg його на ур звукової карти і Plug ур виступали в один кінець і шукати кабель 1, що ці роз'єми для навушників і в кабельних лініях, що і необхідно
|
| Закладки |
Аналогічні нитки | ||||
| Нитка | Різьба для початківців | Форум | Відповіді | Останнє повідомлення |
| Додаткова HD мертвим | підставну особу | Знімні накопичувачі І ЗМІ | 1 | 2 листопада 2009 08:50 |
| Додаткова HD / SyncToy проблеми | підставну особу | Знімні накопичувачі І ЗМІ | 0 | 19 жовтня 2009 02:31 |
| CD-Extra або змішаному режимі CD? | stardj | Мультимедіа & кодеки | 0 | 7 вересня 2009 10:34 |
| Додатковий вентилятор. | Coolyxxx | Справа & блоки живлення | 8 | 1 січня 2009 23:00 |
| Ps3 додатковий жорсткий диск | 9kelad | PC & консоль Gaming | 7 | 31 грудня 2007 08:06 |
| Різьба Інструменти | |
| |