μικρότερο μετοχοποίηση

Magazine
Go Back   Computer Juice > Εξοπλισμός Υπολογιστών > Ήχος, Ηχεία & MP3 Players

Register

Πρώτη Ώρα Χρησιμοποιώντας Εποχούμενες Ήχος-Πως μπορώ να Surround Sound to Work!;

Reply

Εργαλεία Θέματος
Old 5ης Μαΐου 2009, 19:12
Ομάδα Δωρητών

Default Πρώτη Ώρα Χρησιμοποιώντας Εποχούμενες Ήχος-Πως μπορώ να Surround Sound to Work!;

Εντάξει, όλα στη ζωή μου έχω χρησιμοποιηθεί μια κάρτα ήχου, αλλά με την νέα μου οικοδομήσουμε, i dont έχουμε. Συνεπώς, εκείνο που χρησιμοποιώ είναι η επί του πλοίου ήχο. αλλά για τα ζωντανά μου θ επίκλισης εικόνα για το πώς μπορεί να γίνει η μαντάρισμα ήχο surround να εργαστούν! i παράθυρα που το πράγμα με ήχο 5.1, αλλά ότι didn't βοηθήσει. Στη συνέχεια πήγα στην MOBO λογισμικό ήχου και θ unmuted όλα τα κανάλια. αλλά ότι didn't εργασία. Τι να κάνω!;

PS-i αγοράστηκαν πριν από τον υπολογιστή μου πει ο καθένας i dont ανάγκη μια κάρτα ήχου και το εποχούμενο υλικό είναι καλό τώρα. Έχω μόνο ένα πράγμα να πω σε όλους όσους μου είπαν αυτό --- I HATE Εποχούμενες! ITS SOUNDS LIKE Κακά COMING OUT A STRAW! AND I επίκλισης με ποιον τρόπο να WORK IT!

Το σύστημά μου: Κορυφή Secrit

Processor (s):
Core 2 Duo E8500 OC @ 4GHz
Motherboard:
GIGABYTE GA-EP45-UD3P (P45)
Μνήμες:
mushkin 4GB DDR2 1066MHz
Κάρτα γραφικών (ες):
GTX280
Κάρτα Ήχου:
επί του σκάφους (για σήμερα)
Hard Drive (s):
WD WD6401AALS 640GB
Optical Drive (s):
Κάντε κλικ πάνω στον σύνδεσμο για περισσότερες υπογραφή
Υπόθεση / PSU:
CORSAIR CMPSU-750TX (750 WATT)
Ψύξη:
XIGMATEK HDT-S1283 120 χιλιοστά τουφέκι
Network / Internet:
DSL μέσο
Monitor (ες):
30 ιντσών 2650x1600 (σύντομα ούτως ή άλλως)
Operating System (s):
XP Home
Old 5ης Μαΐου 2009, 20:28
Ομάδα Δωρητών

Default Πρώτη Ώρα Χρησιμοποιώντας Εποχούμενες Ήχος-Πως μπορώ να Surround Sound to Work!;

Λοιπόν, τι σας εποχουμένως ήχο; Είναι από Realtek; Αν ναι, κάντε λήψη των τελευταίων προγραμμάτων οδήγησης (δεν το κάνουμε μέσω της Mobo κατασκευαστή, το κάνει μέσω Realtek) και μπορώ να σας με τα πόδια από εκεί. LOL Αν δεν είναι Realtek, I dunno τι να σας πω ..........

EDIT: Η τελευταία μου (όπως και πριν από μία εβδομάδα) είναι R221.
Old 6ης Μαΐου 2009, 18:04
Ομάδα Δωρητών

γίνεται η ενημέρωση των οδηγών. και ναι, την Realtek
Old 6ης Μαΐου 2009, 21:26
Ομάδα Δωρητών

Ok, στην γραμμή εργαλείων σας, θα πρέπει να έχετε δύο μικρά εικονίδια ομιλητή. Τα παράθυρα ένα και το Realtek ένα. Αν δεν έχετε δύο, τότε θα πρέπει να πάμε στο Start / Control Panel και βρείτε το Realtek HD Audio Manager. Κάντε κλικ και να σας κάνουμε κάτι που να τον καταργήσει. Θα πρέπει να σας δείξει μια οθόνη σαν αυτή:

Fist Time Using Onboard Sound-how Do I Get My Surround Sound to Work!?-realtek.jpg

EDIT: Πρέπει να παραδεχτώ. I LOVED SoundBlaster μου, αλλά το Realtek που έχουν χρησιμοποιήσει το τελευταίο έτος, επειδή δεν θα υποστηρίξει SoundBlaster 5,1 ομιλητές σε Vista, ήταν μια χαρά. Και είμαι πολύ επιλεκτικοί για ήχο μου.
Old 7ης Μαΐου 2009, 16:06
Ομάδα Δωρητών

Έχω τις 2 audio πράγματα.
Old 7ης Μαΐου 2009, 19:15
Ομάδα Δωρητών

ΟΚ. Έχετε 2 audio πράγματα. Έχετε πάει σε ένα και το Realtek που σας φάνηκε; Εάν δεν είστε pissing στον άνεμο. Αν έχετε, I dunno τι να σας πω. Έχετε δοκιμάσει τα άλλα πράγματα;
Old 8ης Μαΐου 2009, 06:45
Ομάδα Δωρητών

τι ακριβώς να κάνω, όταν πάω στο Realtek με αυτό που συμβαίνει;
Old 9ης Μαΐου 2009, 13:57
Ομάδα Δωρητών

Συγγνώμη για την καθυστέρηση Τυρί, ήμουν από την τσέπη του τα τελευταία δύο days.Before Ι "να σας πω τι ακριβώς κάνετε όταν πηγαίνετε στην Realtek μέχρι να τον" πρόλογο θα ήθελα τις παρατηρήσεις μου.

Έχω μια μμ από Fordy για το Realtek, και ως τέτοια έκανα κάποια περισσότερη έρευνα. Έμαθα ότι MoBo διαφόρων κατασκευαστών που χρησιμοποιούν το Realtek HD Audio κωδικοποιητές που έχουν διαφορετικά χαρακτηριστικά και διαφορετικές προσβλέπει. Με συν συχνότητα, οι οδηγίες χρήσης βρήκα ήταν για Gigabyte, σας Mobo κατασκευαστή, αλλά είναι από το 2006. Είμαι θα συνδέουν το εν λόγω εγχειρίδιο και ως τέτοιο έχει δύο ερωτήματα:

1). Μήπως σας χρήστη δούμε κάτι σαν το Jpeg Ι δημοσιεύτηκε ή μήπως μοιάζουν το ένα στον παρακάτω σύνδεσμο; LOL Φαντάζομαι ότι ήταν "τόσο" ερωτήσεις σε μία βολή, οπότε ήταν πραγματικά μία ερώτηση. Μετά που έκανα την πρώτη μου επιστολή, που βγήκε με ένα νέο οδηγό, R222. Δεν καταλαβαίνω, Realtek βγαίνει με ένα νέο οδηγό σχεδόν κάθε εβδομάδα, φαίνεται ότι ..............

Τέλος πάντων, πες μου που "look" σας και μπορούμε να πάμε από εκεί. Όπως μπορείτε να δείτε από Jpeg μου, θα ήθελα επίσης να χρησιμοποιήσετε 5,1 οπότε αν το υλικό σας μοιάζει με τη δική μου, μπορώ να βοηθήσω.

http://www.gigabyte.com.tw/FileList/...00_0418-05.pdf
Old 9ης Μαΐου 2009, 15:12
Ομάδα Δωρητών

Οχι, την doesn't μοιάζει η μία στην εικόνα και είχε συσταθεί.
Old 9ης Μαΐου 2009, 15:27
Ομάδα Δωρητών

Ok, μήπως μοιάζουν το ένα στο σύνδεσμο;

EDIT: Θα πρέπει να μετακινηθείτε προς τα κάτω λίγες σελίδες, όπως είναι ένα PDF, πριν να φτάσουμε στην πρώτη εικόνα. Εάν στο τηλέφωνό σας, τότε μπορεί να έχει στην εργασία. αν είναι σαν αυτή συνδέεται μου, είμαι ζηλιάρης, έχετε περισσότερες δυνατότητες από ό, τι να κάνω.
Reply

Register
Εργαλεία Θέματος

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Computer Juice.