manji kapital -

Magazine
Go Back   Computer soka > Computer Hardware > Zvuk, Speakers & MP3 Playeri

Register

Pesnica Vrijeme Korištenje Onboard Sound-Kako da stavim svoj Surround Zvuk na posao!

Reply

Thread Tools
Old 5. svibanj 2009, 19:12
Donatorska Grupa

Default Pesnica Vrijeme Korištenje Onboard Sound-Kako da stavim svoj Surround Zvuk na posao!

U redu, sve je moj život Ja sam koristio zvučnu karticu, ali uz moje nove grade, ja dont imati jedan. pa ja sam koristeći ono što je na brodu zvuk. ali za mene živimo ja licemjerje shvatiti kako to učiniti darn surround zvuk na posao! JA postaviti Windows zvuka stvar na 5.1, ali to nije pomoć. Odoh na MOBO zvuka softver i ja unmuted sve kanale. ali da nije funkcionirati. Što trebam učiniti?

PS-prije nego što sam kupio moj PC svima reče: "ja dont morati zvučne kartice i onboard stvari je dobro sada. imam samo jednu stvar za reći na sve one koji mi je rekao ovo --- Mrzim ONBOARD! ITS zvuči kao krma COMING OUT para! I ja licemjerje shvatiti kako da rade IT!

My System: Top Secrit

Procesor (i):
Core 2 Duo E8500 OC @ 4GHz
Matične ploče:
Gigabajt GA-EP45-UD3P (P45)
RAM memorija:
mushkin 4GB DDR2 1066MHz
Grafička kartica (e):
GTX280
Sound Card:
onboard (za sada)
Tvrdi disk (i):
WD6401AALS WD 640GB
Optički pogon (e):
Kliknite na link u potpis za više
Case / PSU:
Gusar CMPSU-750TX (750 W)
Hlađenje:
XIGMATEK HDT-S1283 120mm Rifle
Network / Internet:
DSL medij
Monitor (e):
30 inch 2650x1600 (uskoro anyway)
Operacijski sustav (e):
XP Home
Old 5. svibanj 2009, 20:28
Donatorska Grupa

Default Pesnica Vrijeme Korištenje Onboard Sound-Kako da stavim svoj Surround Zvuk na posao!

Pa što je vaš onboard zvuk? Je li to iz REALTEK? Ako je tako preuzeti najnovije upravljačke programe (nemojte to učiniti kroz Mobo proizvođača, učinite to preko realtek) i mogu vas kroz odande. LOL Ako nije realtek, I dunno šta da vam kažem ..........

EDIT: Najnovija sam (kao što je tjedan dana) je R221.
Old 6. svibanj 2009, 18:04
Donatorska Grupa

driveri su ažurirani. i da, svojim REALTEK
Old 6. svibanj 2009, 21:26
Donatorska Grupa

Ok, u alatnoj traci, trebali imati dva mala ikona zvučnika. Prozora jednom i za realtek jedan. Ako ne imati dva, a zatim morate ići na Start / Control Panel, i naći Realtek HD Audio Manager. Kliknite na to i učinite vaše stvar za set it up. Trebao bi vam pokazati zaslon ovako:

Fist Time Using Onboard Sound-how Do I Get My Surround Sound to Work!?-realtek.jpg

EDIT: I moram priznati. Ja ljubio moje Soundblaster, ali realtek da sam se zadnjih godinu dana jer Soundblaster neće podržati 5,1 govornicima u Vista je sasvim u redu. A ja sam JAKO picky o mojoj zvuk.
Old 7. svibanj 2009, 16:06
Donatorska Grupa

imam 2 audio stvari.
Old 7. svibanj 2009, 19:15
Donatorska Grupa

U redu. Imate 2 audio stvari. Jeste li pp od GO na REALTEK jednu i postavite svoj zvuk? Ako ne ste pissing u vjetar. Ako imate, I dunno šta da vam kažem. Jeste li pokušao druge stvari?
Old 8. svibanj 2009, 06:45
Donatorska Grupa

što točno trebam učiniti kad odem u realtek da ga uspravi?
Old 9. svibanj 2009, 13:57
Donatorska Grupa

Ispričavamo se zbog kašnjenja sir, Sam bio vanjska strana od džep zadnjih par days.Before I "ti reći što točno učiniti kada idete na realtek da ga uspravi" pusti me predgovoru moje primjedbe.

Dobio sam PM od Fordy o njegovoj realtek, i kao takva sam još istraživanja. Otkrio sam da različiti proizvođači MoBo koristeći Realtek HD Audio codec imaju različite mogućnosti i različita izgleda. By co incidence, korisnik priručnik sam bio za gigabajt, vaš Mobo proizvođača, ali je od 2006. Im 'gonna link koji priručnik i kao takvi imaju dva pitanja:

1). Da li vaše korisničko sučelje obličje nešto poput jpeg ili sam posted to izgledati kao onaj na link ispod? LOL Mislim da je "i" pitanja u jednom pucao, pa to je bila jedna stvarno pitanje. Nakon što sam napravio moj prvi post, ona je izašla s novim vozačem, R222. I don't get it, Realtek izlazi s novim vozač gotovo svaki tjedan izgleda poput ..............

Anyway, javite mi koji "izgledaju" imate i možemo ići dalje. Kao što možete vidjeti iz mog JPEG, ja također koristiti 5,1 tako da ako vaše stvari izgleda kao moje, ne mogu vam pomoći.

http://www.gigabyte.com.tw/FileList/...00_0418-05.pdf
Old 9. svibanj 2009, 15:12
Donatorska Grupa

Ne, njene se izgledati kao onaj na slici imao u gore.
Old 9. svibanj 2009, 15:27
Donatorska Grupa

Ok, ne izgledaju kao jedno u vezu?

EDIT: Morat ćete pomaknite se dolje nekoliko stranica kao što je to PDF pred vama doći do prve slike. Ako ste na telefonu onda vam svibanj morati raditi. ako je kao jedan vezan sam ljubomoran, imate više obilježja od mene.
Reply

Register

Bookmarks

Slične teme
Nit Temu Započeo Forum Odgovori Zadnji Post
Im Fead Gore sa Onboard Sound. Trebam Good Gaming Sound Card. cheesepuff Zvuk, Speakers & MP3 Playeri 8 18. svibnja 2009 12:27
Sony Sound Brava Tv navika dolazi iz mojih Surround Sound System andnlou Off Topic Discussion 4 29. ožujak 2009 02:03
Loša kvaliteta zvuka iz nove surround zvučni sustav Tplayer2007 Zvuk, Speakers & MP3 Playeri 4 13 siječanj 2009 15:43
Nema zvuka na moj pc ... onboard zvuk ili PCI kartice Grumlis Zvuk, Speakers & MP3 Playeri 6 4. Sep 2008 14:48
Surround Zvuk JF90 Zvuk, Speakers & MP3 Playeri 4 2. siječanj 2008 13:28
Thread Tools

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Computer soka.