kisebb-sajáttőke

Magazine
Go Back   Számítógép Juice > Számítógép hardver > Hang, Felszólaltak & MP3 lejátszók

Register

Ökle Time használata Onboard Sound-How Do I Get My Surround Sound Work!?

Reply

Téma eszközök
Old Május 5 2009, 19:12
Donor Group

Default Ökle Time használata Onboard Sound-How Do I Get My Surround Sound Work!?

Oké, egész életemben én használt hangkártyát, de az én új építésű, i dont volna egy. igen, mi az én használ a fedélzeten hangot. hanem az élő rólam i cant kitaláljuk, hogyan lehet a darn surround hangzást munka! Én meg a Windows Sound 5,1 dolog, de ez didnt help. Aztán elment a MOBO megbízható szoftverek és én unmuted minden csatornát. de ez didnt dolgozik. Mit tegyek?!

PS-előtt megvettem a PC mindenki azt mondta, dont szükség hangkártya, és a fedélzeten lévő dolgok jó most. Én csak egy dolgot mondani, hogy mind azok, akik ezt mondta nekem --- I Hate fedélzeten! ITS hajófar COMING hangzik, mint egy STRAW! És én vidám kitaláljuk, hogyan mûködik!

My System: Top Secrit

Processzor (ok):
Core 2 Duo E8500 OC @ 4GHz
Alaplap:
GIGABYTE GA-EP45-UD3P (P45)
RAM memória:
mushkin 4GB DDR2 1066MHz
Grafikus kártya (k):
GTX280
Hangkártya:
fedélzeten (most)
Merevlemez (ek):
WD6401AALS WD 640GB
Optikai meghajtó (k):
Kattints a linkre aláírás több
Case / tápegység:
Corsair CMPSU-750TX (750 watt)
Hűtés:
XIGMATEK HDT-S1283 120mm Rifle
Hálózat / Internet:
DSL közepes
Monitor (ok):
30 hüvelykes 2650x1600 (hamarosan egyébként)
Operációs rendszer (ek):
XP Home
Old Május 5 2009, 20:28
Donor Group

Default Ökle Time használata Onboard Sound-How Do I Get My Surround Sound Work!?

Szóval mi a fedélzeti hang? Ez a Realtek? Ha igen, töltse le a legújabb meghajtókat (Ne csináld a Mobo gyártó ezt a Realtek) és tudok járni segítünk majd. LOL Ha nem Realtek, én tudom, mit mondjak ..........

Edit: A legújabb van (mint egy héttel ezelőtt) az R221.
Old Május 6 2009, 18:04
Donor Group

járművezetők frissíteni. És igen, a Realtek
Old Május 6 2009, 21:26
Donor Group

Ok, az eszköztáron, akkor két kis hangszóró ikon. Az ablakok, és a Realtek egyet. Ha nem két, akkor menjen a Start / Vezérlőpult, és megtalálni a Realtek HD Audio Manager. Kattintson rá, és ezt a dolgot, hogy fel. Meg kell mutatni egy képernyőn, mint ez:

Fist Time Using Onboard Sound-how Do I Get My Surround Sound to Work!?-realtek.jpg

EDIT: be kell valljam. Szerettem én Soundblaster, de a Realtek, hogy élt a múlt évben, mert nem támogatja Soundblaster 5,1 felszólalók Vista, már csak finom. És én nagyon válogatós vagyok, mi van a hanggal.
Old Május 7. 2009, 16:06
Donor Group

Van 2 audio dolgokat.
Old 7. május 2009, 19:15
Donor Group

OK. Még 2 audio dolgokat. Már elment a Realtek az egyik, és a hang? Ha nem Ön pissing a szélben. Ha van, én tudom, mit mondjak. Megpróbáltad már a többi dolgot?
Old Május 8. 2009, 06:45
Donor Group

Mit csináljak, ha bemegy a Realtek, hogy ez a helyzet?
Old Május 9 2009, 13:57
Donor Group

Sorry for the delay Sajt, én voltam a zsebében az elmúlt days.Before I "mondani Mit csinálsz, ha bemegy a Realtek, hogy azt" hadd Előszó én megjegyzések.

Megvan a PM-től Fordy van a Realtek, és mint ilyen, én még a kutatás. Én találtam ki, hogy a különböző gyártók MoBo a Realtek HD Audio codec-ek különböző funkciói és a különböző néz. Együttégetéssel incidenciáját, a felhasználói kézikönyv I found volt a Gigabyte, a Mobo gyártónak, de ez 2006-tól. Én linkre kézikönyv, és mint ilyen, van két kérdés:

1). Az Ön felhasználói felületet keresni valamit, mint a JPEG-én hirdették meg, vagy nem úgy néz ki, mint egy, a link alatt? LOL Azt hiszem, ez volt "a" Kérdések egy lövés, így tényleg ez volt az egyik kérdés. Miután elkészítettem első poszt, akkor jött ki egy új vezető, R222. Nem értem, Realtek kijön egy új driver szinte minden héten úgy tűnik, mintha ..............

Különben is, hadd tudják, amely "még" van, és mi is megyünk innen. Mint láthatod az én Jpeg, én is használja 5,1, ha a dolgok úgy néz ki, mint az enyém, én is segítek.

http://www.gigabyte.com.tw/FileList/...00_0418-05.pdf
Old Május 9 2009, 15:12
Donor Group

nem, annak doesnt néz ki, mint egy, a kép és már fel.
Old Május 9 2009, 15:27
Donor Group

Ok, nem úgy nézek ki, mint egy, a link?

EDIT: Meg kell menj egy pár oldalt, mert ez egy PDF Mielőtt az első kép. Ha a telefont, akkor előfordulhat, hogy a munka. ha ez olyan, mint egy I kapcsolódik, én vagyok féltékeny, akkor több lehetőség, mint én.
Reply

Register

Könyvjelzõk

Hasonló szálak
Szál Thread Starter Fórum Válaszok Utolsó hozzászólás
Im Fead fel Onboard Sound. SZÜKSÉGESSÉGE egy jó játék hangkártya. cheesepuff Hang, Felszólaltak & MP3 lejátszók 8 18. május 2009 12:27
Sony Sound Brava Tv szokás Come Out of My Surround Sound System andnlou Off Topic Discussion 4 29. március 2009 02:03
Gyenge minőségű hang ki új surround hangrendszer Tplayer2007 Hang, Felszólaltak & MP3 lejátszók 4 13. január 2009 15:43
Nem az én pc ... fedélzeten vagy PCI hangkártya Grumlis Hang, Felszólaltak & MP3 lejátszók 6 4. Sep 2008 14:48
Surround Sound JF90 Hang, Felszólaltak & MP3 lejátszók 4 2. Jan 2008 13:28
Téma eszközök

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Számítógép Juice.