פחותה-equity

Magazine
Go Back   מחשב מיץ > חומרת המחשב > סאונד, רמקולים נגני MP3 &

Register

אגרוף זמן השימוש ב-הקול המשולב ללא פעיל איך אני מקבל את הקול שלי להקיף עבודה!?

Reply

שרשרת כלים
Old 5 במאי 2009, 19:12
קבוצת תורמים

Default אגרוף זמן השימוש ב-הקול המשולב ללא פעיל איך אני מקבל את הקול שלי להקיף עבודה!?

בסדר, אני כל החיים שלי ניצלו כרטיס הקול, אבל אני חדש עם לבנות, אני חייב dont אחד. אז מה אני משתמש הוא נשמע על הסיפון. אבל עבור החי של התחסדות אני לי לחשוב איך לעזאזל עושים את הקף נשמע לעבוד! אני מגדיר את Windows נשמע דבר 5.1, אבל זה didn't help. אחר כך הלכתי לבית של צליל MOBO התוכנה ואני unmuted ערוצים. אבל didn't עבודה. מה עלי לעשות?

נ.ב.-קניתי לפני כולם המחשב שלי אמר שאני צריך dont כרטיס קול onboard לבין הדברים טוב עכשיו. יש לי רק דבר אחד לומר לכל מי אמר לי את זה --- אני שונא ONBOARD! הוא נשמע כמו בית אחרה יוצא קש! ואני לשפע להבין כיצד לעבוד עם זה!!!

המערכת שלי: למעלה Secrit

מעבד (ים):
Core 2 Duo E8500 OC @ 4GHz
לוח האם:
GIGABYTE GA-EP45-UD3P (P45)
זיכרון RAM:
mushkin 4GB DDR2 1066MHz
כרטיס מסך (S):
GTX280
כרטיס קול:
onboard (לעת עתה)
Hard Drive (s):
WD WD6401AALS 640GB
כונן אופטי (S):
לחץ על הקישור חתימה לפרטים
Case / PSU:
CORSAIR CMPSU-750TX (750 Watt)
Cooling:
XIGMATEK HDT-S1283 120mm הרובה
רשת / אינטרנט:
DSL בינוני
צג (S):
30 אינץ '2650x1600 (בקרוב בכל אופן)
מערכת הפעלה (S):
XP Home
Old 5 במאי 2009, 20:28
קבוצת תורמים

Default אגרוף זמן השימוש ב-הקול המשולב ללא פעיל איך אני מקבל את הקול שלי להקיף עבודה!?

אז מה את הקול המשולב ללא פעיל? האם זה מפני Realtek? אם כן להוריד את מנהלי ההתקן העדכניים ביותר (לא לעשות את זה דרך Mobo היצרן, עשה זאת באמצעות Realtek) ואני יכול ללכת לך לעבור משם. LOL אם זה לא Realtek, dunno לי מה להגיד לך ..........

ערוך: יש לי את העדכנית ביותר (נכון לפני שבוע) היא R221.
Old 6 במאי 2009, 18:04
קבוצת תורמים

מנהלי התקנים מעודכנים. ועל כן, על Realtek
Old 6 במאי 2009, 21:26
קבוצת תורמים

בסדר, את סרגל הכלים, אתה צריך להיות שני סמלים קטנים שפת אם. אחד החלונות ואת Realtek אחד. אם אין לך שני, אז אתה צריך ללכת ל התחל / לוח הבקרה, ולמצוא Realtek HD Audio Manager. לחץ זה ולעשות את הדבר הזה כדי להגדיר את זה. זה אמור להראות לך מסך כזה:

Fist Time Using Onboard Sound-how Do I Get My Surround Sound to Work!?-realtek.jpg

ערוך: אני חייב להודות. אהבתי את SoundBlaster, אבל Realtek שאני השימוש אשתקד SoundBlaster כי לא תומך ב 5.1 רמקולים Vista, הייתה בסדר גמור. בנוסף, אני מאוד picky על הצליל.
Old 7 מאי 2009, 16:06
קבוצת תורמים

יש לי 2 שמע את הדברים.
Old 7 מאי 2009, 19:15
קבוצת תורמים

אישור. יש לך 2 דברים אודיו. האם הלכה של Realtek אחד ולהגדיר את הקול? אם אתה לא עומד להתרחש pissing. אם יש לך, אני dunno מה להגיד לך. האם ניסית את שאר הדברים?
Old 8 במאי 2009, 06:45
קבוצת תורמים

בדיוק מה עלי לעשות כאשר אני נכנס לתוך Realtek להגדיר את זה?
Old 9 במאי 2009, 13:57
קבוצת תורמים

אנו מתנצלים על העיכוב גבינה הייתי בהפסד האחרון של בני הזוג days.Before אני "אומר לך מה בדיוק אתה עושה כאשר אתה נכנס לתוך Realtek להגדיר את זה" תן לי להקדים את ההערות.

יש לי בערב מ Fordy אודות Realtek שלו, ובתור שכזה עשיתי קצת יותר מחקר. גיליתי כי MoBo יצרנים שונים באמצעות רכיבי codec Realtek HD Audio יש תכונות שונות ושונה נראה. על ידי שיתוף הקרות, המשתמש ידנית מצאתי היה Gigabyte, יצרנית Mobo שלך, אבל זה מ 2006. אני מתכוון קישור ידני ו ככזה יש שתי שאלות:

1). האם ממשק המשתמש שלך נראה כמו משהו שאני Posted JPEG או האם זה נראה כמו אחד על הקישור הבא? LOL אני חושב שזה היה ", הן" שאלות ירייה אחת, אז זה באמת היה שאלה אחת. אחרי שעשיתי את ההודעה הראשונה, הם יצאו עם מנהל ההתקן החדש, R222. אני לא מבין את זה, Realtek יוצא עם נהג חדש כמעט כל שבוע זה נראה כמו ..............

בכל מקרה, תודיעי לי בה "נראה" יש לך ואנחנו יכולים ללכת משם. כפי שניתן לראות מ JPEG שלי, אני גם להשתמש 5,1 אז אם את הדברים שלך נראה כמו שלי, אני יכול לעזור לך.

http://www.gigabyte.com.tw/FileList/...00_0418-05.pdf
Old 9 במאי 2009, 15:12
קבוצת תורמים

לא, את נראית כמו doesn't אחד בתמונה U היו למעלה.
Old 9 במאי 2009, 15:27
קבוצת תורמים

טוב, זה נראה כמו אחד של הקישור?

ערוך: אתה צריך לגלול למטה כמה דפים כפי זהו PDF לפני שאתה מקבל את התמונה הראשונה. אם אתה בטלפון ולאחר מכן תוכל צריכים לעבוד. אם הוא אוהב את אחד אני מקושר, אני מקנא, יש לך תכונות יותר ממה שאני עושה.
Reply

Register
שרשרת כלים

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

כל הזכויות שמורות © 2006 - 2009 מיץ המחשב.