mažiau kapitalo

Magazine
Go Back   Kompiuterių sultys > Kompiuterinė įranga > Sound, Speakers & MP3 Players

Register

Nematau Laikas Naudojant borto Garso How Do I Get My Surround Sound dirbti!?

Reply

Temos įrankiai
Old Gegužė 5, 2009, 19:12
Donorų grupės

Default Nematau Laikas Naudojant borto Garso How Do I Get My Surround Sound dirbti!?

Gerai, visą savo gyvenimą aš naudoju garso korta, bet su mano naujos statybos, I dont vieną. Taigi, ką aš naudoju yra laive garso. bet mane gyventi i cant figure out kaip padaryti darn surround dirbti! I rinkinys Windows garsas dalykas, kad 5.1, bet kad didnt help. tada nuėjau į MOBO garso programinės įrangos ir aš garsas neišjungtas visus kanalus. bet didnt darbą. Ką daryti?!

PS-prieš nusipirkau savo PC visi sako I dont reikia garso korta ir borto Daiktai gera dabar. turiu tik vieną dalyką pasakyti, kad visi tie, kurie man papasakojo šią --- I HATE tapsite nariu! PTS Sounds Like kakoti Coming Out ŠIAUDAI! IR I cant figure out Kaip dirbti it!

Mano sistema: Top Secrit

Procesorius (-iai):
Core 2 Duo E8500 OC @ 4GHz
Pagrindinė plokštė:
GIGABYTE GA-EP45-UD3P (P45)
RAM atmintis:
mushkin 4GB DDR2 1066MHz
Graphics Card (-ai):
GTX280
Garso plokštė:
laive (dabar)
Kietasis diskas (-ai):
WD6401AALS WD 640GB
Optical Drive (s):
Paspauskite nuorodą parašo daugiau
Case / PSU:
CORSAIR CMPSU-750TX (750 W)
Aušinimas:
XIGMATEK HDT-S1283 120mm šautuvas
Tinklas / Internetas:
DSL vidutinio
Monitorius (-ai):
30 colių 2650x1600 (netrukus anyway)
Operacinė sistema (-os):
XP Home
Old Gegužė 5, 2009, 20:28
Donorų grupės

Default Nematau Laikas Naudojant borto Garso How Do I Get My Surround Sound dirbti!?

Taigi, kas yra jūsų laive garso? Tai iš Realtek? Jei taip parsisiųsti naujausias tvarkykles (don't do it per MOBO gamintojas, tai jis per Realtek) ir galiu eiti jums iš ten. LOL Jei ne Realtek, I dunno ką pasakyti ..........

EDIT: naujausia Aš (kaip ir prieš savaitę) yra R221.
Old Gegužė 6, 2009, 18:04
Donorų grupės

vairuotojai yra atnaujinamas. ir taip, savo REALTEK
Old Gegužė 6, 2009, 21:26
Donorų grupės

Gerai, įrankių juostoje, reikia turėti du maži garsiakalbio piktogramų. Langai vienos ir Realtek vieną. Jei ne du, tada turite eiti į Start / Control Panel ir rasti Realtek HD Audio Manager ". Paspauskite jį ir padaryti savo dalyką ją įsteigti. Tai turėtų parodyti jums patinka šis ekranas:

Fist Time Using Onboard Sound-how Do I Get My Surround Sound to Work!?-realtek.jpg

EDIT: Turiu prisipažinti. I loved my Soundblaster, bet Realtek kad turiu naudoti paskutiniais metais, nes Soundblaster nepalaiko 5,1 garsiakalbiai Vista, buvo viskas gerai. Ir aš labai smulkmeniškas apie savo garsą.
Old Gegužė 7, 2009, 16:06
Donorų grupės

Turiu 2 garso dalykų.
Old Gegužė 7, 2009, 19:15
Donorų grupės

Gerai. Jūs turite 2 garso dalykų. Have you gone į Realtek vienas ir nustatyti savo garso? Jei ne, jūs pissing į vėjo. Jei turite, aš dunno ką jums pasakyti. Ar bandėte kitų dalykų?
Old Gegužė 8, 2009, 06:45
Donorų grupės

ką tiksliai daryti, kai aš einu į Realtek ją įsteigti?
Old Gegužė 9, 2009, 13:57
Donorų grupės

Atsiprašau už vėlavimą Sūris, aš iš kišenės pastaruosius keletą days.Before aš "pasakys, kas iš tiesų darote, kai jūs einate į Realtek ją įsteigti" Leiskite įvadas savo pastabas.

Gavau iš Fordy PM apie savo REALTEK, ir kaip toks aš šiek tiek daugiau tyrimų. Aš sužinojau, kad skirtingi MOBO Gamintojai, taikantys Realtek HD Audio kodekus turėti skirtingus bruožus ir įvairių atrodo. Bendro dažnis, vartotojo vadove radau buvo už Gigabyte, jūsų MOBO gamintojas, tačiau jis nuo 2006. I'm gonna nuorodą vadove ir kaip toks turi du klausimus:

1). Ar jūsų naudotojo sąsaja atrodo nieko panašaus JPEG I posted ar jis atrodo į žemiau pateiktą nuorodą vieną? LOL Manau, kad buvo "tiek" klausimus One Shot, kad iš tikrųjų jis buvo vienas klausimas. Po I made my first post, jie išėjo su nauja vairuotojas, R222. I don't get it, Realtek išeina su nauja vairuotojo beveik kiekvieną savaitę ji atrodo ..............

Anyway, duok man žinoti, kuri "ieškoti" Jūs ir mes galime eiti iš ten. Kaip matote iš mano Jpeg, aš taip pat naudoti 5,1 taigi jei jūsų Daiktai atrodo mano, aš galiu jums padėti.

http://www.gigabyte.com.tw/FileList/...00_0418-05.pdf
Old Gegužė 9, 2009, 15:12
Donorų grupės

Ne, jos doesnt atrodyti į nuotrauką ir dar viena up.
Old Gegužė 9, 2009, 15:27
Donorų grupės

Ok, jis atrodo į vieną nuorodą?

EDIT: Jūs turite slinkti kelis puslapius, kaip tai PDF prieš jums į pirmą nuotrauką. Jei esate savo telefono tada jums gali tekti dirbti. jei jis, kaip vienas aš susijęs, aš pavydi, turite daugiau galimybių nei aš.
Reply

Register
Temos įrankiai

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Kompiuterių Sultys.