rzadziej kapitałowych

Magazine
Go Back   Komputer Juice > Sprzęt komputerowy > Dźwięk, głośniki i odtwarzacze MP3

Register

Fist Time Korzystanie Onboard Sound-How Do I Get My Surround Sound do pracy!?

Reply

Narzędzia wątku
Old 5 maj, 2009, 19:12
Grupa dawcy

Default Fist Time Korzystanie Onboard Sound-How Do I Get My Surround Sound do pracy!?

OK, wszystko moje życie i korzystać z karty dźwiękowej, ale z mojej nowej kompilacji, ja dont mieć jeden. to co ja jestem przy pomocy jest na pokładzie dźwięku. ale dla mnie żyć i cant dowiedzieć się jak dokonać zacerować dźwięku do pracy! i ustawić dźwięk rzeczą Windows 5.1, ale didnt help. Potem poszedł do Mobo dźwięku i oprogramowanie i unmuted wszystkich kanałów. ale didnt work. Co mam zrobić?!

PS-zanim kupiłem komputer każdy powiedział i dont potrzebują solidnych i karty pokładowej rzeczy jest dobre teraz. Mam tylko jedną rzecz powiedzieć do wszystkich tych, którzy powiedzieli mi to --- I HATE na pokładzie! ITS Podobne POOP Coming Out słomy! I CANT dowiedzieć jak pracować IT!

My System: Góra Secrit

Procesor (y):
Core 2 Duo E8500 @ 4GHz OC
Płyta główna:
Gigabyte GA-EP45-UD3P (P45)
Pamięć RAM:
mushkin 4GB DDR2 1066MHz
Karta graficzna (y):
GTX280
Karta dźwiękowa:
pokładowej (przynajmniej na razie)
Hard Drive (s):
WD WD6401AALS 640GB
Optical Drive (s):
Kliknij na link w podpisaniu więcej
Case / PSU:
Corsair CMPSU-750TX (750 WATT)
Chłodzenie:
XIGMATEK HDT-S1283 120mm Rifle
Sieć / Internet:
DSL średnich
Monitor (y):
30 cali 2650x1600 (i tak szybko)
Operating System (-y):
XP Home
Old 5 maj, 2009, 20:28
Grupa dawcy

Default Fist Time Korzystanie Onboard Sound-How Do I Get My Surround Sound do pracy!?

Więc jaki jest Twój pokładzie dźwięku? Czy z Realtek? Jeśli tak należy pobrać najnowsze sterowniki (nie zrobić poprzez Mobo producenta zrobić poprzez Realtek) i mogę Cię przez stamtąd. LOL Jeśli nie jest to Realtek, I dunno co powiedzieć ..........

EDIT: Najnowsze mam (jak na tydzień temu) jest R221.
Old 6 maja 2009, 18:04
Grupa dawcy

kierowców są aktualizowane. i tak, jego Realtek
Old 6 maja 2009, 21:26
Grupa dawcy

Ok, na pasku narzędzi, należy mieć dwie małe ikony głośnika. Okna w jednym i tym Realtek jeden. Jeśli nie masz dwóch, a następnie trzeba przejść do Start / Panel sterowania, a znaleźć Realtek HD Audio Manager. Kliknij go i zrobić swoje rzeczy, aby ustawić go. Należy pokazać na ekranie w taki sposób:

Fist Time Using Onboard Sound-how Do I Get My Surround Sound to Work!?-realtek.jpg

EDIT: Muszę przyznać. I LOVED moje Soundblaster, ale Realtek że Użyłem w zeszłym roku, ponieważ nie będzie wsparcia Soundblaster 5,1 mówców Vista została dobrze. I jestem bardzo Wybredni o mojej dźwięku.
Old 7 maja 2009, 16:06
Grupa dawcy

Mam 2 Audio rzeczy.
Old 7 maja 2009, 19:15
Grupa dawcy

OK. You have 2 Audio rzeczy. Czy poszedł do jednego i Realtek ustawić dźwięk? Jeśli nie jesteś Pissing na wietrze. Jeśli masz, I dunno, co powiedzieć. Czy próbowali innych rzeczy?
Old 8. maja 2009, 06:45
Grupa dawcy

co zrobić, kiedy idę do Realtek to zrobić?
Old 9 maja 2009, 13:57
Grupa dawcy

Przepraszamy za opóźnienie Ser, byłem z kieszeni ostatnich kilku days.Before I powiem ci co zrobić, jeśli nie idziesz do Realtek to zrobić "pozwól mi wstęp mojej uwagi.

Mam PM Fordy z jego Realtek, i jako takie zrobiłem kilka badań. I dowiedziałam się, że różni producenci Mobo użyciu Realtek HD Audio kodeki mają różne funkcje i różne wygląda. Dzięki współpracy występowania, instrukcji znalazłem było Gigabyte Twoje Mobo producenta, ale od roku 2006. I'm gonna link ręcznej i jako takie mają dwa pytania:

1). Czy interfejs użytkownika wyglądać czegoś podobnego JPEG lub napisałem to wygląda to, w poniższy link? LOL Chyba, że jest "jak" pytania w jednym ujęciu, tak naprawdę to jedno pytanie. Po zrobiłem mój pierwszy post, nie wyszedł z nowego sterownika, R222. I don't get it, Realtek wyjdzie z nowego sterownika niemal co tydzień wydaje się jak ..............

Anyway, let me know, które "wyglądają" masz i możemy go stamtąd. Jak widać z mojego JPEG, Używam również 5,1 więc jeśli stuff wygląda kopalnia, mogę ci pomóc.

http://www.gigabyte.com.tw/FileList/...00_0418-05.pdf
Old 9 maja 2009, 15:12
Grupa dawcy

nie, jego doesnt wyglądać się w hotelu i miał się.
Old 9 maja 2009, 15:27
Grupa dawcy

Ok, to wygląda w ten link?

EDIT: Musisz dół kilka stron, jak jest to plik PDF, zanim dojdziesz do pierwszego zdjęcia. Jeśli w telefonie, możesz mieć do pracy. jeśli jest to z jednej jak i powiązane ze sobą, jestem zazdrosny, masz więcej funkcji niż ja.
Reply

Register

Zakładki