![]() |
| |||||||
| Регистрација | Мапа Спы | Мембер Лист | Донације | Претраживање | Тодаы'с Постс | Означи Све Форум Као Прочитани | Форум Рулес |
|
![]() |
| | Тхреад Тоолс |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| У реду, све је мој живот Ја сам користио звучну картицу, али уз моје нове граде, ја донт имати један. па ја сам користећи оно што је на броду звук. али за мене живимо ја лицемјерје схватити како то да урадите дарн сурроунд звук на посао! ЈА оснивати Уиндоуси звука ствар на 5/1, али то није помоћ. Одох на МОБО звука софтвер и ја унмутед све канале. али да није посао. Шта да радим? ПС-пре него што сам купио мој ПЦ свима рече: "ја донт морати звучне картице и онбоард ствари је добро сада. имам само једну ствар за рећи на све оне који ми је рекао ово --- Мрзим ОНБОАРД! ИТС звучи као Крма цоминг ОУТ пара! И ја лицемјерје схватити како да раде ИТ!
|
| |||
| |||
| Па шта је ваш онбоард звук? Да ли је то из РЕАЛТЕК? Ако је тако преузети најновије управљачке програме (немојте то учинити кроз Мобо произвођача, учините то преко реалтек) и могу вас кроз оданде. ЛОЛ Ако није реалтек, И дунно шта да вам кажем .......... Едит: Најновија сам (као што је недељу дана) је Р221. |
|
| |||
| |||
| дривер су ажурирани. и да, својим РЕАЛТЕК
__________________ Цомпутер делови -- хттп://сецуре.неуегг.цом/УисхЛист/Пу...Нумбер=9141625 Монитор -- хттп://ууу.провантаге.цом/доублесигхт-дс-305у ~ 4ДБЛЕ00М.хтм Кец] |
|
| |||
| |||
| Ок, у линији са алаткама, требало да имају два мала икона звучника. Прозора једном и за реалтек један. Ако не да има два, а затим морате ићи на Старт / Цонтрол Панел, и наћи Реалтек ХД Аудио Манагер. Кликните на то и учините ваше ствар за сет ит уп. Требало би вам показати екран овако: ![]() Едит: И морам признати. Ја љубио моје Соундбластер, али реалтек да сам се последњих годину дана јер Соундбластер неће подржати 5,1 говорницима у Виста је сасвим у реду. А ја сам ЈАКО пицкы о мојој звук. |
|
| |||
| |||
| имам 2 аудио ствари.
__________________ Цомпутер делови -- хттп://сецуре.неуегг.цом/УисхЛист/Пу...Нумбер=9141625 Монитор -- хттп://ууу.провантаге.цом/доублесигхт-дс-305у ~ 4ДБЛЕ00М.хтм Кец] |
|
| |||
| |||
| У реду. Имате 2 аудио ствари. Јесте ли пп од ГО на РЕАЛТЕК једну и подесите свој звук? Ако не сте писсинг у вјетар. Ако имате, И дунно шта да вам кажем. Јесте ли покушао друге ствари? |
|
| |||
| |||
| шта тачно да радим кад одем у реалтек да га усправи?
|
| |||
| |||
| Извињавамо се због кашњења сир, ЈА је вањска страна од џеп задњих пар даыс.Бефоре И "ти рећи шта тачно да урадите када идете на реалтек да га усправи" пусти ме предговор моје примједбе. Добио сам ПМ од Форды о његовој реалтек, и као таква сам још истраживања. Открио сам да различити произвођачи МоБо помоћу Реалтек ХД Аудио Цодец имају различите могућности и различита изгледа. Бы цо инциденце, корисник приручник сам био за гигабајт, ваш Мобо произвођача, али је од 2006. Им 'гонна линк који приручник и као такви имају два питања: 1). Да ли ваше корисничко сучеље поглед нешто попут јпег или сам постед то изгледа као онај на линк испод? ЛОЛ Мислим да је "и" питања у једном пуцао, па то је била једна стварно питање. Након што сам направио мој први пост, она је изашла са новим возачем, Р222. И дон'т гет ит, Реалтек излази са новим возач готово сваки викенд изгледа попут .............. Аныуаы, јавите ми који "изгледају" имате и можемо ићи даље. Као што можете видети из мог ЈПЕГ, ја такође користити 5,1 тако да ако ваше ствари изгледа као моје, не могу вам помоћи. хттп://ууу.гигабыте.цом.ту/ФилеЛист/...00_0418-05.пдф |
|
| |||
| |||
| Не, њене се да изгледа као онај на слици имао у горе.
|
| |||
| |||
| Ок, не изгледају као једно у везу? Едит: Мораћете да померите се доле неколико страница као што је то ПДФ пред вама доћи до прве слике. Ако сте на телефону онда вам мај морати да раде. ако је као један везан сам љубоморан, имате више обиљежја од мене. |
![]() |
|
| Боокмаркс |
Сличне теме | ||||
| Нит | Тему започео | Форум | Одговори | Задњи Пост |
| Им Феад Горе са Онбоард Соунд. Требам Гоод Гаминг Соунд Цард. | цхеесепуфф | Звук, Спеакерс & МП3 плејери | 8 | 18. маја 2009 12:27 |
| Соны Соунд Брава Тв навика долази из мојих Сурроунд Соунд Сыстем | анднлоу | Офф Топиц Дисцуссион | 4 | 29 март 2009 02:03 |
| Лоша квалитета звука из нове сурроунд звучни систем | Тплаыер2007 | Звук, Спеакерс & МП3 плејери | 4 | 13 јануар 2009 15:43 |
| Нема звука на мој пц ... онбоард звук или ПЦИ картице | Грумлис | Звук, Спеакерс & МП3 плејери | 6 | 4. Сеп 2008 14:48 |
| Сурроунд Звук | ЈФ90 | Звук, Спеакерс & МП3 плејери | 4 | 2 јануар 2008 13:28 |
| Тхреад Тоолс | |
| |