az-öz

Magazine
Go Back   Bilgisayar Suyu > Bilgisayar Donanımı > Ses, Speakers & MP3 Çalarlar

Register

İlk Timne kullanma Onboard Ses-nasıl Surround Ses İş için alın mı?

Reply

Konu Araçları
Old May 2009, 19:12 5.
Bağış Grubu

Default İlk Timne kullanma Onboard Ses-nasıl Surround Ses İş için alın mı?

Tamam, bütün hayatım boyunca, ama bir ses kartı kullandığınız ile yeni inşa, dont biri var. bu yüzden ne kullanıyorum kurulu ses açık. out of the bana yaşamak için değil, i cant rakam nasıl yama yapmak için çalışmaya surround ses! Ben 5.1 'e, ama didnt yardımcı pencereler ses şey ayarlayın. sonra i MOBO ses yazılım ve i gitti bütün kanallar unmuted. ama didnt work. Ne yapmalıyım?

PS-önce benim bilgisayar herkesin satın I dont bir ses kartı ve Teknede şeyler ihtiyacı olduğunu söyledi şimdi iyi. Ben de bana --- nefret Onboard söyledi için söylenecek tek şey var! ITS Sesler LIKE pupa COMING bir Straw OUT! Ve i cant anlamak NASIL çalışır!

Benim Sistemi: En Secrit

İşlemci (ler):
Core 2 Duo E8500 OC 4GHz @
Anakart:
GIGABYTE GA-EP45-UD3P (P45)
RAM hafıza:
mushkin 4GB DDR2 1066MHz
Grafik Kartı (ler):
GTX280
Ses Kartı:
Teknede şimdi () için
Sabit Disk (ler):
WD WD6401AALS 640GB
Optik Sürücü (ler):
Tıklayın imza bağlantı için daha fazla
Case / PSU:
Korsan gemisi CMPSU-750TX (750 Watt)
Soğutma:
XIGMATEK HDT-S1283 120mm Tüfeği
Ağ Bağlantısı / İnternet:
DSL orta
Monitör (ler):
30 inç 2650x1600 (yakında yine)
İşletim Sistemi (ler):
XP Home
Old May 2009, 20:28 5.
Bağış Grubu

Peki ne Teknede ses nedir? Bu Realtek gelen var mı? Eğer bu Mobo üretici ile yapmak (don't, Realtek ile yapmak en son sürücüleri yükleme) ve her şey oradan size yol olabilir. LOL Eğer Realtek değil, ben ne .......... söylemek dunno

Edit: Ben son (bir hafta önce itibariyle) R221 olduğunu.
Old 6 Mayıs 2009, 18:04
Bağış Grubu

sürücüleri güncellenir. ve evet, onun Realtek
Old 6 Mayıs 2009, 21:26
Bağış Grubu

Tamam, araç çubuğunuzda, iki küçük hoparlör simgeleri olmalıdır. Pencereler ise Realtek biri. Eğer iki yoksa, o zaman Başlat gitmek için var / Denetim Masası'nı ve Realtek HD Audio Manager bulabilirsiniz. Ve sizin şey tıklayın kurmak. Size böyle bir ekran göstermek gerekir:

Fist Time Using Onboard Sound-how Do I Get My Surround Sound to Work!?-realtek.jpg

EDIT: İtiraf gerekir. Ama Realtek çünkü SoundBlaster Vista'da 5,1 hoparlörler destek won't ben geçen yıl kullandım, bir sorun oldu benim SoundBlaster severdi. Ve ben de ses konusunda çok seçici duyuyorum.
Old 7 Mayıs 2009, 16:06
Bağış Grubu

i 2 ses şeyler var.
Old 7 Mayıs 2009, 19:15
Bağış Grubu

Tamam. 2 ses şeyler var. Size Realtek bir gitti ve ses kurarım? Eğer rüzgar pissing değildir. Eğer, ben ne söylemek dunno. Size başka şeyler denediniz mi?
Old May 2009, 06:45 8.
Bağış Grubu

ne tam olarak ne zaman Realtek onu kurmak gitmek yapmalıyım?
Old 9 Mayıs 2009, 13:57
Bağış Grubu

Peynir gecikme için özür dilerim, ben dışarı cebinde Ben "ne zaman size Realtek halinde" Beni önsöz benim sözleri izin Bunu ayarlamak gitmek do size days.Before en son çift oldu.

Ben ve HIS Realtek hakkında Fordy bir PM var gibi biraz daha fazla araştırma yaptım. Ben farklı MoBo üreticileri farklı özellikleri ve farklı görünüyor olan Realtek HD Audio codec kullanarak öğrendim. Işbirliği insidansi olarak, kullanıcı Ben Gigabayt için Mobo üreticisi olduğunu gördüm manuel, ancak 2006's. Ben ve manuel olarak bu iki soru var bağlantı var:

1). JPEG Ben gönderilen veya aşağıdaki bağlantıyı yılında gibi görünmüyor mu gibi kullanıcı arayüzü benzeri bir şey var mı? O "bir ateş gerek" soruları olduğunu, bu yüzden gerçekten bir soru olduğunu tahmin LOL. Sonra ilk sonrası yapılan yeni bir sürücü, R222 ile geldi. Ben Realtek yeni bir sürücü ile .............. gibi görünüyor neredeyse her hafta gelir elde değil

Neyse, bana "" var ve biz oradan gidebiliriz bak bildirin. Siz benim Jpeg den görebilirsiniz, Ayrıca eğer şeyler benim gibi görünüyor, yardımcı olabilir miyim 5,1 kullanın.

http://www.gigabyte.com.tw/FileList/...00_0418-05.pdf
Old 9 Mayıs 2009, 15:12
Bağış Grubu

hayır, resim U bir gibi doesnt bakmak kadar vardı.
Old 9 Mayıs 2009, 15:27
Bağış Grubu

Tamam, bu linkleri bir benziyor?

EDIT: Sen olarak PDF önce ilk resim için bir kaç sayfa aşağı kaydırma gerekir. Eğer telefonunuzda sonra çalışmak zorunda değildir. Eğer bir ben bağlantılı, ben kıskanç yaşıyorum gibi daha yaparım, size daha fazla özelliklere sahip.
Reply

Register

Bookmarks