![]() |
| |||||||
| Регистрация | Карта Spy | Държава Списък | Дарения | Търся | Днешната Постове | Марк Форуми Прочети | Форум Правила |
|
![]() |
| | Нишка Инструменти |
|
| |||
| |||
| Здрасти, как мога да се свържете моята китара усилвател с моя компютър? Какво съм правил използва 6,3 мм до 3,5 мм жак и включване на 3,5 мм жак за линия в моите звукови карти, Но това е много примитивна и искам нещо по-добро. Има ли нещо, което може да инсталира вътре в компютъра си, може би в 3.5 "залив или 5,25" залив, което може да ми позволи да се намесвам с моята китара усилвател? Благодаря |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Има нещо, наречено preamp U нужда те са като $ 150usd
| |||
| |||
| Опитайте се търси звук Blaster Audigy 2 Platinum Ex или Audigy 2 ZS Platinum на Ebay. Те са за около £ 50 - £ 70 Те са 1 / 4 "микрофон imput с обем контрол и preamp. 1 / 4" линия инча 1 / 4 "за слушалки. Midi В / Midi изложени. Дистанционен контрол за възпроизвеждане на музика обратно. FireWire . Оптични В / Opticle изложени. Мога да отида по цял ден се посочва какво е, но трябва да намеря, че е най-добрият звук карта съм някога използван. Аз също щепсела ми електрическа китара в нея. |
|
| |||
| |||
| Уау! охлаждам! |
![]() |
|
| Маркери |
Подобни Конци | ||||
| Нишка | Нишка Начално | Форум | Отговори | Последно мнение |
| Guitar Hero (PC) Втора китара Проблем | Вредители | PC & конзолата Gaming | 0 | 9-ти октомври 2009 година 09:28 |
| Електрическа китара? | bry4n3 | Изключено Тема Дискусия | 16 | 13 Jan 2009 12:27 |
| Всеки Собствени & Play китара? | KanoakaVirus | Изключено Тема Дискусия | 10 | 19 Дек 2008 11:06 |
| Китара за китара Hero 3 За PC | Spencer2004 | PC & конзолата Gaming | 3 | 25 ноември 2008 15:39 |
| Моята китара | cheesewheels99 | Изключено Тема Дискусия | 12 | 15 Feb 2008 10:04 |
| Нишка Инструменти | |
| |