![]() |
| |||||||
| Registrovat | Site Spy | Seznam členů | Darování | Hledat | Dnešní příspěvky | Označit témata jako přečtená | Pravidla fóra |
|
![]() |
| | Thread Nástroje |
|
| |||
| |||
| Ahoj, jak mohu připojit kytaru amp do mého počítače? Co jsem se dělá pomocí 6,3 mm jacku na 3,5 mm a 3,5 mm jack pro připojení k linii v mé zvukové karty, Ale to je velmi primitivní a chci něco lepšího. Existuje něco, co můžete nainstalovat interně v mém počítači, možná na 3,5 "rampu nebo 5,25" bay, že mi může umožnit propojení s kytaru amp? Děkujeme vám |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Něco se nazývá předzesilovač u potřebovat jsou jako $ 150usd
| |||
| |||
| Zkuste hledat na Sound Blaster Audigy 2 Platinum ex nebo Audigy 2 ZS Platinum na eBay. Chodí asi £ 50 - £ 70 Mají 1 / 4 "mikrofon s imput ovládání hlasitosti a předzesilovač. 1 / 4" linie palců 1 / 4 "sluchátkový. Midi in / Midi ven. Dálkový ovladač pro přehrávání hudby. Firewire . optický S / Opticle ven. Mohl jsem jít na celý den jaká je to mám, ale tu, že je nejlepší zvukovou kartu jsem nikdy použit. I plug my také elektrickou kytaru do něj. |
|
| |||
| |||
| wow! chladný! |
![]() |
|
| Záložky |
Podobná témata | ||||
| Nitka | Thread Začátečnickou | Fórum | Odpovědi | Poslední příspěvek |
| Guitar Hero (PC), druhá kytara Problem | Havěť | PC a herní konzole | 0 | 9.října 2009 09:28 |
| Elektrická kytara? | bry4n3 | Vypnout Téma diskuze | 16 | 13. leden 2009 12:27 |
| Každý, kdo vlastní & Play kytaru? | KanoakaVirus | Vypnout Téma diskuze | 10 | 19. prosinec 2008 11:06 |
| Kytara pro Guitar Hero 3 pro PC | Spencer2004 | PC a herní konzole | 3 | 25. listopadu 2008 15:39 |
| Moje kytara | cheesewheels99 | Vypnout Téma diskuze | 12 | 15. únor 2008 10:04 |
| Thread Nástroje | |
| |