![]() |
|
| |||
| |||
| Γεια σας, πώς μπορώ να συνδέσω ενισχυτή κιθάρας μου στον υπολογιστή μου; Αυτό που μου έχουν κάνει είναι χρησιμοποιώντας to 3.5mm βύσμα 6,3 χιλιοστά και 3,5 χιλιοστά το συνδέσετε με την υποδοχή Line In μου κάρτα ήχου, Αλλά αυτό είναι πολύ πρωτόγονες και θέλω κάτι καλύτερο. Υπάρχει κάτι που μπορείτε να εγκαταστήσετε στον υπολογιστή μου στο εσωτερικό του, ίσως στο 3.5 "κόλπο ή 5,25" bay, που μπορεί να μου επιτρέψετε να μου διασύνδεση με ενισχυτή κιθάρας; Σε ευχαριστώ |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| υπάρχει κάτι που ονομάζεται PREAMP και πρέπει να είναι σαν τα $ 150usd
| |||
| |||
| Δοκιμάστε την αναζήτηση για έναν Sound Blaster Audigy 2 Platinum Ex ή Audigy 2 ZS Platinum για Ebay. Πηγαίνουν για περίπου £ 50 - £ 70 Έχουν 1 / 4 "Mic imput με όγκο ελέγχου και PREAMP. 1 / 4" γραμμή in. 1 / 4 "Headphone. Midi στον / Midi out. Τηλεχειριστήριο για την αναπαραγωγή μουσικής. Firewire . Optical In / Opticle έξω. Θα μπορούσα να συνεχίσω όλη μέρα δηλώνοντας τι Εχει αλλά θεωρώ ότι είναι η καλύτερη κάρτα ήχου που έχω χρησιμοποιήσει ποτέ. Επίσης βύσμα ηλεκτρική κιθάρα μου σε αυτό. |
|
| |||
| |||
| WOW! ψυχρός! |
![]() |
|
| Σελιδοδείκτες |
Παρόμοια νήματα | ||||
| Νήμα | Thread Starter | Φόρουμ | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
| Guitar Hero (PC) Δεύτερη Κιθάρα Πρόβλημα | Ζωύφια | PC & Console Gaming | 0 | 9 Οκτωβρίου 2009 09:28 |
| Ηλεκτρική κιθάρα; | bry4n3 | Off Topic Συζήτηση | 16 | 13 Ιαν 2009 12:27 |
| Όποιος Ίδια & Play μια κιθάρα; | KanoakaVirus | Off Topic Συζήτηση | 10 | 19 Δεκ. 2008 11:06 |
| Κιθάρα για Guitar Hero 3 για PC | Spencer2004 | PC & Console Gaming | 3 | 25 Νοε 2008 15:39 |
| Η κιθάρα | cheesewheels99 | Off Topic Συζήτηση | 12 | 15 Φεβ 2008 10:04 |
| Εργαλεία Θέματος | |
| |