![]() |
| |||||||
| Registracija | Mapa Spy | Member List | Donacije | Pretraživanje | Today's Posts | Označi Sve Forume Kao Pročitane | Forum Rules |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| |||
| |||
| Bok, kako se mogu povezati moje gitare pojačala na moje računalo? Što sam radiš je pomoću 6.3mm na 3.5mm utičnica i plugging je 3.5mm utičnica na redak u moje zvučna kartica, Ali to je vrlo primitivna i ja želim nešto bolje. Ima li nešto što mogu instalirati interno u mom računalu, možda u 3.5 "zaljeva ili 5,25" zaljev, koja može dopustiti mene to sučelje sa mojim amp gitara? Hvala |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| ima nešto zove u preamp potrebna su poput $ 150usd
| |||
| |||
| Pokušajte pretražiti na Sound Blaster Audigy 2 Platinum Ex ili Audigy 2 ZS Platinum na Ebay. Oni idu za oko £ 50 - £ 70 Oni imaju 1 / 4 "bez mikrofona imput sa volume kontrolom i preamp. 1 / 4" line in 1 / 4 "slušalica. Midi in / out Midi. Daljinski upravljač za igru natrag glazbe. Firewire . Optički U / Opticle out. bih mogao ići na cijeli dan, navodeći što je dobio, ali ne mogu naći da bude najbolja zvučna kartica Ive 'ikada iskorišten. Ja i moj utikač električna gitara u nju. |
|
| |||
| |||
| Wow! hladno! |
![]() |
|
| Bookmarks |
Slične teme | ||||
| Nit | Temu Započeo | Forum | Odgovori | Zadnji Post |
| Guitar Hero (PC) drugu gitaru Problem | Gamad | PC & konzole Igre | 0 | 9. listopada 2009 09:28 |
| Električni gitare? | bry4n3 | Off Topic Discussion | 16 | 13 siječanj 2009 12:27 |
| Svatko Own A & Play Guitar? | KanoakaVirus | Off Topic Discussion | 10 | 19. prosinac 2008 11:06 |
| Gitara za Guitar Hero 3 za PC | Spencer2004 | PC & konzole Igre | 3 | 25. studeni 2008 15:39 |
| Moja gitara | cheesewheels99 | Off Topic Discussion | 12 | 15. veljača 2008 10:04 |
| Thread Tools | |
| |