![]() |
| |||||||
| Zarejestruj się | Strona Spy | Lista Użytkowników | Darowizna | Szukać | Dzisiejsze Posty | Mark Forums Read | Regulamin forum |
|
![]() |
| | Narzędzia wątku |
|
| |||
| |||
| Cześć, jak mogę połączyć moje gitary wzmacniacza do mojego komputera? Co miałem ten jest użycie 6.3mm do 3.5mm gniazdo 3.5mm i podłącz do gniazda Line W mojej karta dźwiękowa, Ale to bardzo prymitywne i chcę coś lepszego. Czy istnieje coś mogę zainstalować wewnętrznie w moim komputerze, być może w 3.5 "lub zatoki 5.25" bay, że może pozwolić mi interfejs z mojego wzmacniacza gitarowego? Dziękuję |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| istnieje coś zwane preamp i potrzeby są jak $ 150usd
| |||
| |||
| Spróbuj wyszukać Sound Blaster Audigy 2 Platinum ex lub Audigy 2 ZS Platinum w serwisie eBay. Oni się na około £ 50 - £ 70 one 1 / 4 "Mic imput z regulacją głośności i preamp. 1 / 4" line in 1 / 4 "słuchawkowe. Midi w / Midi obecnie. Zdalnego sterowania za odtwarzanie muzyki. Firewire . optyczne / Opticle obecnie. mógłbym iść na cały dzień, stwierdzając, co to dostał, ale uważają, że jest to najlepsza karta dźwiękowa I've ever używane. I my także podłączyć gitarę elektryczną do niego. |
|
| |||
| |||
| wow! chłodny! |