мањи капитал --

Magazine
Go Back   Цомпутер сока > Цомпутер Хардуаре > Звук, Спеакерс & МП3 плејери

Register

Гитара уноса

Reply

Тхреад Тоолс
Old 22. Нов 2007, 23:44
Нови члан групе

Здраво, како се могу повезати моје гитаре појачала на моје рачунар? Шта сам радиш је помоћу 6.3мм на 3.5мм утичница и укопчавање је 3.5мм утичница на ред у моје звучна картица, Али то је врло примитивна и ја желим нешто боље.

Има ли нешто што могу инсталирати интерно у мом рачунару, можда у 3/5 "залива или 5,25" залив, која може допустити мене за интерфејс са мојим амп гитара?

Хвала
Old 2. Мар 2008, 19:25
Аустин Гроуп

има нешто зове у преамп потребна су попут $ 150усд

Мы Сыстем: #

Процесор (и):
Интел П4
Матичне плоче:
ЕЦС 915пла2
РАМ меморија:
1ГБ
Графичка картица (е):
АТИ Радеон кс1050
Соунд Цард:
диамонд Кстреме 7,1
Тврди диск (и):
160ГБ
Оптички погон (е):
ДВД-РОМ Цомби дриве ДВД + /-РУ
Цасе / псу:
антецх/кс-поуер585
Хлађење:
ваздух
Нетуорк / Интернет:
радио
Монитор (е):
109б6 Пхилипс 19 "ЦРТ
Оперативни систем (е):
Уиндоус КСП
Old 16. Мар 2008, 13:13
Мембер Гроуп

Покушајте претражити на Соунд Бластер Аудигы 2 Платинум Екс или Аудигы 2 ЗШ Платинум на ебаы. Они иду за око £ 50 - £ 70 Они имају 1 / 4 "без микрофона импут са волуме контролом и преамп. 1 / 4" лине ин 1 / 4 "слушалица. Миди ин / оут Миди. Даљински управљач за игру назад музике. ФиреУире . Оптички У / оптицају оут. бих могао ићи на цео дан, наводећи шта је добио, али не могу наћи да буде најбоља звучна картица Иве 'икада искориштен. Ја и мој утикач електрична гитара у њу.
Old 16 јан 2008, 17:24
Аустин Гроуп

Уоу! хладно!
Reply

Register
Тхреад Тоолс

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Цопыригхт © 2006 - 2009 Цомпутер сока.

Поуеред бы вБуллетин ® Цопыригхт © 2000 - 2009 Јелсофт Ентерприсес Лтд СЕО бы вБСЕО © 2009, Цраулабилиты, Инц