![]() |
| |||||||
| Регистрација | Мапа Спы | Мембер Лист | Донације | Претраживање | Тодаы'с Постс | Означи Све Форум Као Прочитани | Форум Рулес |
|
![]() |
| | Тхреад Тоолс |
|
| |||
| |||
| Здраво, како се могу повезати моје гитаре појачала на моје рачунар? Шта сам радиш је помоћу 6.3мм на 3.5мм утичница и укопчавање је 3.5мм утичница на ред у моје звучна картица, Али то је врло примитивна и ја желим нешто боље. Има ли нешто што могу инсталирати интерно у мом рачунару, можда у 3/5 "залива или 5,25" залив, која може допустити мене за интерфејс са мојим амп гитара? Хвала |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| има нешто зове у преамп потребна су попут $ 150усд
| |||
| |||
| Покушајте претражити на Соунд Бластер Аудигы 2 Платинум Екс или Аудигы 2 ЗШ Платинум на ебаы. Они иду за око £ 50 - £ 70 Они имају 1 / 4 "без микрофона импут са волуме контролом и преамп. 1 / 4" лине ин 1 / 4 "слушалица. Миди ин / оут Миди. Даљински управљач за игру назад музике. ФиреУире . Оптички У / оптицају оут. бих могао ићи на цео дан, наводећи шта је добио, али не могу наћи да буде најбоља звучна картица Иве 'икада искориштен. Ја и мој утикач електрична гитара у њу. |
|
| |||
| |||
| Уоу! хладно! |