менше справедливості

Magazine
Go Back   Комп'ютерні Сік > Комп'ютери, комплектуючі > Звук, Виступаючі & MP3-плеєри

Register

Гітарний вхід

Reply

Різьба Інструменти
Old 22 грудня 2007, 23:44
Нові члени групи

Привіт, як я можу підключити гітарний підсилювач на моєму комп'ютері? Те, що я роблю використовує 6.3 мм до 3,5 мм роз'єм і підключивши роз'єм 3,5 мм для лінії в моїй Звукова карта, Але це дуже примітивно, і я хочу що-небудь краще.

Что-то я можу встановити всередині в моєму комп'ютері, може бути, у відсік 3,5 "і 5,25" відсік, який може дозволити мені інтерфейс з моїм гітарного підсилювача?

Спасибо
Old 2 січня 2008, 19:25
Забороненої угруповання

є дещо, зване передпідсилювач U Need вони схожі на $ 150usd

Моя система: #

Процесор (и):
Intel P4
Материнська плата:
ECS 915pla2
ОЗУ:
1gb
Графічна карта (и):
ATI Radeon X1050
Звукова карта:
Diamond Xtreme 7.1
Жорсткий диск (и):
160gb
Оптичний привід (и):
DVD-ROM Combo Drive DVD + /-RW
Діло / PSU:
antech/x-power585
Охолодження:
повітря
Мережі / Інтернет:
Бездротове
Монітор (и):
Philips 109b6 19 "CRT
Операційна система (и):
Windows XP
Old 16 січня 2008, 13:13
Член групи

Спробуйте знайти Sound Blaster Audigy 2 Platinum Ex або Audigy 2 ZS Platinum на Ebay. Вони йдуть приблизно за £ 50 - £ 70 Вони мають 1 / 4 "Mic imput з регулятором гучності й попередній. 1 / 4" лінія дюйми 1 / 4 "для навушників. MIDI IN / Midi Out. Пульт дистанційного керування для відтворення музики. Firewire . Optical In / Opticle характер. Я можу цілий день заявив, що отримав його, але я вважаю кращою звукової карти я коли-небудь використовували. Я також підключити мою електричної гітарі в неї.
Old 16 січня 2008, 17:24
Забороненої угруповання

вау! круто!
Reply

Register
Різьба Інструменти

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Комп'ютер соку.