![]() |
| |||||||
| Реєстрація | Сайт Spy | Список | Пожертвування | Пошук | Сьогоднішні повідомлення | Відзначити форуми читати | Правила форуму |
|
![]() |
| | Різьба Інструменти |
|
| |||
| |||
| Привіт, як я можу підключити гітарний підсилювач на моєму комп'ютері? Те, що я роблю використовує 6.3 мм до 3,5 мм роз'єм і підключивши роз'єм 3,5 мм для лінії в моїй Звукова карта, Але це дуже примітивно, і я хочу що-небудь краще. Что-то я можу встановити всередині в моєму комп'ютері, може бути, у відсік 3,5 "і 5,25" відсік, який може дозволити мені інтерфейс з моїм гітарного підсилювача? Спасибо |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| є дещо, зване передпідсилювач U Need вони схожі на $ 150usd
| |||
| |||
| Спробуйте знайти Sound Blaster Audigy 2 Platinum Ex або Audigy 2 ZS Platinum на Ebay. Вони йдуть приблизно за £ 50 - £ 70 Вони мають 1 / 4 "Mic imput з регулятором гучності й попередній. 1 / 4" лінія дюйми 1 / 4 "для навушників. MIDI IN / Midi Out. Пульт дистанційного керування для відтворення музики. Firewire . Optical In / Opticle характер. Я можу цілий день заявив, що отримав його, але я вважаю кращою звукової карти я коли-небудь використовували. Я також підключити мою електричної гітарі в неї. |
|
| |||
| |||
| вау! круто! |