![]() |
| |||||||
| Registruotis | Svetainės spy | Narių sąrašas | Donate | Ieškoti | Šiandien Žinutės | Pažymėti forumus kaip skaitytus | Forumo taisyklės |
|
![]() |
| | Temos įrankiai |
|
| |||
| |||
| Audio Jack neveikia Labas, Turiu Compaq Presario C700 (Vista Home Premium 32-bit) yra Conexant aukštos defination garso. Mano garso tvarkyklės yra iki date.It puikiai veikia su Compaq speakers.My problema yra ta, kad garso veda į dar net kai aš prijungti savo ausines. Mano antroji problema yra tai, kad kai aš prisijungti su savo WiFi Aš negaliu įdiegti Windows atnaujinimus, bet kai aš įdėti savo plačiajuosčio ryšio kabelį viela It works fine. (klaida 80244019) PLZ help ........ Thanks in advance. Linkėjimai, HARWIN |
![]() |
|
| Bookmarks |
Panašios Temos | ||||
| Siūlas | Thread Starter | Forumas | Atsakymai | Last Post |
| Sennheiser HD 201 ausinės, mikrofonas Mod | SocialWarfare | Sound, Speakers & MP3 Players | 0 | Birželis 11, 2009 07:42 |
| Pirmieji kai kurių naujų Ausinės | mctw | Sound, Speakers & MP3 Players | 3 | Gegužė 13, 2009 15:28 |
| Ieškau ausinės | robina80 | Sound, Speakers & MP3 Players | 3 | 1 liepa 2008 00:41 |
| Wireless Headphones | robina80 | Sound, Speakers & MP3 Players | 1 | 15 gruodis 2007 06:00 |
| Ausinės Echo | royalray | Sound, Speakers & MP3 Players | 1 | Rugpjūtis 25, 2007 04:14 |
| Temos įrankiai | |
| |