![]() |
| |||||||
| Registrovať | Site Spy | Zoznam členov | Darovanie | Hľadať | Dnešné príspevky | Označiť témy ako prečítané | Pravidlá fóra |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| |||
| |||
| Audio jack nefunguje Nazdar, Mám Compaq Presario C700 (Vista Home Premium 32 bit) má Conexant vysokej defination zvuk. Moje audio ovládač je až date.It funguje s Compaq speakers.My problém je v tom, že zvuk prichádza stále, aj keď som v mojom zástrčku slúchadiel. Môj druhý problém je, že keď som s mojou wifi pripojiť aj nedá nainštalovať aktualizácie systému Windows, ale aj keď vložím svoj širokopásmový kábel drôt to funguje v pohodě. (Chyba 80244019) Plz pomozte ........ Thanks in advance. Pozdravy, Harwin |
![]() |
|
| Záložky |
Podobné témy | ||||
| Nitka | Thread Odľahčenú | Fórum | Odpovede | Posledný príspevok |
| Sennheiser HD 201 Slúchadlá, mikrofón Mod | SocialWarfare | Zvuk, Reproduktory & MP3 prehrávače | 0 | 11. júna 2009 07:42 |
| Získanie nových Slúchadlá | mctw | Zvuk, Reproduktory & MP3 prehrávače | 3 | 13. mája 2009 15:28 |
| Kúpa slúchadiel | robina80 | Zvuk, Reproduktory & MP3 prehrávače | 3 | 1. júla 2008 00:41 |
| Bezdrátová sluchátka | robina80 | Zvuk, Reproduktory & MP3 prehrávače | 1 | 15. decembra 2007 06:00 |
| Slúchadlá Echo | royalray | Zvuk, Reproduktory & MP3 prehrávače | 1 | 25. augusta 2007 04:14 |
| Thread Tools | |
| |