![]() |
| |||||||
| Регистрација | Мапа Спы | Мембер Лист | Донације | Претраживање | Тодаы'с Постс | Означи Све Форум Као Прочитани | Форум Рулес |
|
![]() |
| | Тхреад Тоолс |
|
| |||
| |||
| Аудио јацк не ради Здраво, Имам предузећа Цомпак пресарио Ц700 (Виста Хоме Премиум 32 бит) цонексант има високу дефинатион аудио. Мој аудио возач је до дате.Ит утврде прекид са Цомпак спеакерс.Мы проблем је тај звук се држи чак и када долазе на сам утикач у мојим слушалицама. Мој други проблем је у томе што сваки пут кад сам повезати са мојим УиФи ја не могу да инсталирате Уиндоус исправке, али кад сам ставио моје широкопојасни кабл жица то утврде прекид. (Грешка 80244019) Плз помоћ ........ Хвала унапред. Поздрави, Харуин |
![]() |
|
| Боокмаркс |
Сличне теме | ||||
| Нит | Тему започео | Форум | Одговори | Задњи Пост |
| Сеннхеисер ХД 201 слушалице, без микрофона Мод | СоциалУарфаре | Звук, Спеакерс & МП3 плејери | 0 | 11. јуна 2009 07:42 |
| Геттинг неке нове слушалице | мцту | Звук, Спеакерс & МП3 плејери | 3 | 13 мај 2009 15:28 |
| Куповина слушалица | робина80 | Звук, Спеакерс & МП3 плејери | 3 | 1. јула 2008 00:41 |
| Уирелесс слушалице | робина80 | Звук, Спеакерс & МП3 плејери | 1 | 15 децембар 2007 06:00 |
| Слушалице Ецхо | роыалраы | Звук, Спеакерс & МП3 плејери | 1 | 25 аугуст 2007 04:14 |
| Тхреад Тоолс | |
| |