по-малко капитал

Magazine
Go Back   Компютърна сок > Компютърен хардуер > Звук, Тонколони & MP3 Плейъри

Register

Помощ не звук от IDK

Reply

Нишка Инструменти
Old 19 юни 2009 г., 14:44
Новите държави Група

Default Помощ не звук от IDK

Здрасти,
(На английски не е моят първи език, така че ще се опита да бъде колкото може по-ясно е възможно, но ако някой има проблем с четенето ми, моля свържете се с мен)

Миналата година имам заменя моите с дънната платка ECS GF7050VT-M с борда на висококачествени аудио CODEC и американски Megatrends Инк. 080015 04/07/2008 BIOS. Моята операционна система е Windows XP Home Edition Service Pack 2. Имам и инсталирали Diamond ATI Radeon HD 3650 видео дъска с външни HDMI изхода, че не съм бил използвате.

Имам аудио проблем за толкова дълго, колкото мога да помня на този компютър, но тя е само на тези, последните дни, че се опитват да определят това. Звукът не работи и когато отворите Звук и аудио устройства в контролния панел той казва не аудио устройства и всичко е замъглена.

Аз помислих, че той е бил водач на моторно превозно средство, свързани с проблема и аз се опитах да си изтеглите актуализиран драйвер. Днес аз имам две драйвери, инсталирани на компютъра:

ASUSTek SAA7134, хибридни улавянето Устройство, че аз вярвам, че е без работа водача получаване на PCI слот 1 (PCI шина 1, 4 устройство, функция 0). BTW Аз нямам никакви външни аудио звук борда, Im само с една борда.
Бих искала да се отърва от това устройство, но извънредно деинсталирам я с диспечера на устройствата Тя се появи отново след rebooting, като Windows, ако трябва да използвате аудио (предполагам).

Вторият е този, аз преинсталирате с дънната платка на моя инсталация комплект: IDT High Definition Audio CODEC. Но се оказва, че не ФУНКЦИОНИРАНЕТО по-добре, тъй като Windows издава грешка код: "Това устройство не може да започне. (Код 10) "

Аз опитах актуализиране на драйвер с новата актуализирана версия IDT High Definition Audio CODEC 0,95 сваляне на ECS уебсайт: http://www.ecs.com.tw/ECSWebSite/Dow...nuID=6&LanID=0

Тя датира от 27 ноември 2008 г. и аз вярвам, че няма други актуализация са били издадени.

Опитах се търси в BIOS, но аудио-и аудио Windows са както на автоматична и моите борда аудио е напълно активирани.

То може да има малки проблеми, но имам изтеглен косата ми последните три дни и аз се чудех, ако вие може да ми помогне с това. Ако имате нужда от всякаква друга информация, на моята система, моля, попитайте.

Благодарности
Томас
Reply

Register
Нишка Инструменти

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Компютърни сок.

Осъществено от vBulletin ® Copyright © 2000 - 2009 Jelsoft предприятия ООД SEO от vBSEO © 2009, Crawlability, Inc