![]() |
|
|||||||
| Регистрация | Карта Spy | Държава Списък | Дарения | Търся | Днешната Постове | Марк Форуми Прочети | Форум Правила |
|
![]() |
|
|
Нишка Инструменти |
|
|
|||
|
|||
|
Здрасти,
(На английски не е моят първи език, така че ще се опита да бъде колкото може по-ясно е възможно, но ако някой има проблем с четенето ми, моля свържете се с мен) Миналата година имам заменя моите с дънната платка ECS GF7050VT-M с борда на висококачествени аудио CODEC и американски Megatrends Инк. 080015 04/07/2008 BIOS. Моята операционна система е Windows XP Home Edition Service Pack 2. Имам и инсталирали Diamond ATI Radeon HD 3650 видео дъска с външни HDMI изхода, че не съм бил използвате. Имам аудио проблем за толкова дълго, колкото мога да помня на този компютър, но тя е само на тези, последните дни, че се опитват да определят това. Звукът не работи и когато отворите Звук и аудио устройства в контролния панел той казва не аудио устройства и всичко е замъглена. Аз помислих, че той е бил водач на моторно превозно средство, свързани с проблема и аз се опитах да си изтеглите актуализиран драйвер. Днес аз имам две драйвери, инсталирани на компютъра: ASUSTek SAA7134, хибридни улавянето Устройство, че аз вярвам, че е без работа водача получаване на PCI слот 1 (PCI шина 1, 4 устройство, функция 0). BTW Аз нямам никакви външни аудио звук борда, Im само с една борда. Бих искала да се отърва от това устройство, но извънредно деинсталирам я с диспечера на устройствата Тя се появи отново след rebooting, като Windows, ако трябва да използвате аудио (предполагам). Вторият е този, аз преинсталирате с дънната платка на моя инсталация комплект: IDT High Definition Audio CODEC. Но се оказва, че не ФУНКЦИОНИРАНЕТО по-добре, тъй като Windows издава грешка код: "Това устройство не може да започне. (Код 10) " Аз опитах актуализиране на драйвер с новата актуализирана версия IDT High Definition Audio CODEC 0,95 сваляне на ECS уебсайт: http://www.ecs.com.tw/ECSWebSite/Dow...nuID=6&LanID=0 Тя датира от 27 ноември 2008 г. и аз вярвам, че няма други актуализация са били издадени. Опитах се търси в BIOS, но аудио-и аудио Windows са както на автоматична и моите борда аудио е напълно активирани. То може да има малки проблеми, но имам изтеглен косата ми последните три дни и аз се чудех, ако вие може да ми помогне с това. Ако имате нужда от всякаква друга информация, на моята система, моля, попитайте. Благодарности Томас |