![]() |
| |||||||
| Registrovat | Site Spy | Seznam členů | Darování | Hledat | Dnešní příspěvky | Označit témata jako přečtená | Pravidla fóra |
|
![]() |
| | Thread Nástroje |
|
| |||
| |||
| Nazdar, (Angličtina není mým rodným jazykem tak se budu snažit být co nejjasnější, ale pokud někdo má problém čtení mě prosím kontaktujte mne) V loňském roce jsem se nahrazuje moje deska s ECS GF7050VT-M s Palubní high-kvalitní zvukový kodek a American Megatrends Inc 080015 04/07/2008 BIOS. Moje operační systém Windows XP Home Edition Service Pack 2. Mám stejně dosadila Diamond ATI Radeon HD 3650 Video palubě s externími HDMI výstup, že jsem nebyla používáte. Mám problém, audio tak dlouho, jak já si pamatuji na tomto počítači, ale je to jen těch posledních dnů, které jsem se pokoušela opravit. Zvuk nefunguje, a když jsem otevřený Zvuk a zvuková zařízení v Ovládacích panelech je napsáno žádné zvuková zařízení a vše je šedě. Jsem zjistil, že to byl řidič souvisejících problémů a já jsem se snažil stáhnout aktualizované ovladače. Dnes jsem dva řidiči nainstalována na tomto počítači: ASUSTeK SAA7134, Hybridní Zachycování zařízení, že se domnívám, že je mimo pracovní řidiče přiděleno do PCI Slot 1 (sběrnice PCI 1, zařízení 4, funkce 0). Btw nemám žádné externí audio / sound desky, Im pouze pomocí jedné palubě. Chtěla bych se zbavit tohoto přístroje, ale přesčasy I odinstalujte jej Device Manager se znovu objeví po restartu, tak jako v případě Windows je potřeba používat audio (myslím). Druhý z nich je ten, na kterého jsem přeinstalovat s mojí desce instalace kit: IDT High Definition Audio CODEC. Ale to se zdá být non-functionning i od oken vydává kód chyby: "Toto zařízení nelze spustit. (Kód 10) " Jsem se pokusil aktualizovat ovladač s novým up-to-platném znění IDT High Definition Audio CODEC 0,95 stahovatelné ECS na internetové adrese: http://www.ecs.com.tw/ECSWebSite/Dow...nuID=6&LanID=0 Je ze dne 27. listopadu 2008, a jsem přesvědčen, že žádné další aktualizace byly vydány. Zkoušel jsem hledat v BIOSu, ale zvuk a audio Windows jsou jak na automatická a má na palubě audio je plně aktivován. Mohla by být menší problém, ale já jsem vytáhl moje vlasy za poslední tři dny a já jsem věděl, když vás mohly pomozte mi s ním. Pokud budete potřebovat jakékoliv další informace o mém systému, zeptejte se, prosím. Díky Thomas |
![]() |
|
| Záložky |
Podobná témata | ||||
| Nitka | Thread Začátečnickou | Fórum | Odpovědi | Poslední příspěvek |
| Im Fead se s Palubní zvuku. POTřEBA dobrý herní zvuková karta. | cheesepuff | Zvuk, Reproduktory & MP3 přehrávače | 8 | 18. května 2009 12:27 |
| Vyprsti Čas Použití Palubní Sound-Jak získat My Surround zvuku do práce? | cheesepuff | Zvuk, Reproduktory & MP3 přehrávače | 14 | 9. května 2009 20:59 |
| Sony Brava Tv Zvukové zvyklý Vyjdiž My Surround Sound System | andnlou | Vypnout Téma diskuze | 4 | 29. března 2009 02:03 |
| Nevyhovující kvalitu zvuku z nových surroundový zvukový systém | Tplayer2007 | Zvuk, Reproduktory & MP3 přehrávače | 4 | 13. leden 2009 15:43 |
| MP3 zvuku v pořádku, ale jiné zvukové pryč špatně! | FamicomFreak | Multimedia & Kodeky | 7 | 25 ledna 2008 10:33 |
| Thread Nástroje | |
| |