![]() |
|
| |||
| |||
| Γεια σου, (Τα αγγλικά δεν είναι η πρώτη μου γλώσσα οπότε θα προσπαθήσω να είμαι όσο το δυνατόν πιο σαφής, αλλά αν κάποιος έχει πρόβλημα στην ανάγνωση μου παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μου) Τον τελευταίο χρόνο έχω αντικαθίσταται μου μητρική πλακέτα με μια ECS GF7050VT-Μ με Εποχούμενες υψηλής ποιότητας ήχου και CODEC American Megatrends συν 080015 04/07/2008 BIOS. Το λειτουργικό σύστημα είναι τα Windows XP Home Edition Service Pack 2. Έχω επίσης εγκαταστήσει ένα Diamond ATI Radeon HD 3650 Video σκάφους με εξωτερική έξοδο HDMI που δεν έχουν με τη χρήση. Έχω ένα πρόβλημα ήχου για όσο μπορώ να θυμάμαι σε αυτόν τον υπολογιστή, αλλά είναι μόνο τα τελευταία ημέρα που έχω προσπαθώ να το διορθώσω. Ο ήχος δεν λειτουργεί και όταν ανοίγω ήχου και συσκευές ήχου στον Πίνακα Ελέγχου δεν λέει συσκευές ήχου και όλα είναι γκρι. Έχω κατάλαβα ότι ήταν ο οδηγός που σχετίζονται με το πρόβλημα και έχω προσπαθήσει να "κατεβάσετε" ενημερωμένο πρόγραμμα οδήγησης. Σήμερα έχω δύο οδηγούς που εγκαθίστανται σε αυτό τον υπολογιστή: ASUSTek SAA7134, Hybrid Capture Device, που πιστεύω ότι είναι μη εργάσιμη οδηγός assignated να PCI Slot 1 (PCI bus 1, συσκευή 4, λειτουργίας 0). BTW δεν έχω καμία εξωτερική audio / ήχου του σκάφους, Im χρησιμοποιώντας μόνο το ένα επί του σκάφους. Θα ήθελα να απαλλαγούμε από αυτή τη συσκευή, αλλά οι υπερωρίες I uninstall με Device Manager Θα επανεμφανίζεται μετά την επανεκκίνηση, όπως και αν τα Windows θα πρέπει να χρησιμοποιούν ήχου (υποθέτω). Η δεύτερη είναι εκείνη που θα μου επανεγκαταστήστε με κιτ εγκατάστασης της μητρικής πλακέτας: IDT High Definition Audio CODEC. Αλλά φαίνεται να μη ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ παράθυρα καθώς και θέματα κωδικό σφάλματος: "Αυτή η συσκευή δεν μπορεί να αρχίσει. (Κωδικός 10) " Έχω δοκιμάσει την ενημέρωση του οδηγού με τη νέα ενημερωμένη έκδοση IDT High Definition Audio CODEC 0,95 τηλεφορτώσιμο ECS στο δικτυακό τόπο: http://www.ecs.com.tw/ECSWebSite/Dow...nuID=6&LanID=0 Είναι, με ημερομηνία της 27ης Νοεμβρίου του 2008 και πιστεύω ότι δεν έχουν εκδοθεί ενημέρωση. Προσπάθησα εξετάζοντας το BIOS αλλά και ήχου Windows ήχου είναι και οι δύο για την αυτόματη και ήχου μου επί του σκάφους, είναι πλήρως ενεργοποιημένα. Θα μπορούσε να είναι ένα μικρό πρόβλημα, αλλά έχω τράβηξε τα μαλλιά μου τις τελευταίες τρεις ημέρες και Αναρωτιέμαι εάν εσείς θα μπορούσε να με βοηθήσει με αυτό. Αν χρειάζεστε οποιαδήποτε άλλη πληροφορία σχετικά με το σύστημά μου, ρωτήστε. Ευχαριστώ Thomas |
![]() |
|
| Σελιδοδείκτες |
Παρόμοια νήματα | ||||
| Νήμα | Thread Starter | Φόρουμ | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
| Im Fead Up με Εποχούμενες ήχου. Έχουν ανάγκη από ένα καλό Gaming κάρτας ήχου. | cheesepuff | Ήχος, Ηχεία & MP3 Players | 8 | 18 Μαΐου 2009 12:27 |
| Πρώτη Ώρα Χρησιμοποιώντας Εποχούμενες Ήχος-Πως μπορώ να Surround Sound to Work!; | cheesepuff | Ήχος, Ηχεία & MP3 Players | 14 | 9η Μαΐου 2009 20:59 |
| Sony Brava Tv Ήχος Wont Come Out of My Surround Sound System | andnlou | Off Topic Συζήτηση | 4 | 29 Μαρ 2009 02:03 |
| Κακή ποιότητα ήχου από το νέο σύστημα ήχου surround | Tplayer2007 | Ήχος, Ηχεία & MP3 Players | 4 | 13 Ιαν 2009 15:43 |
| Ήχου MP3 εντάξει, αλλά τα άλλα υγιή πήγε στραβά! | FamicomFreak | Multimedia & Codecs | 7 | 25 Ιαν 2008 10:33 |
| Εργαλεία Θέματος | |
| |