manji kapital -

Magazine
Go Back   Computer soka > Computer Hardware > Zvuk, Speakers & MP3 Playeri

Register

Pomoć nema zvuka od IDK

Reply

Thread Tools
Old 19. lipnja 2009, 14:44
Novi član grupe

Default Pomoć nema zvuka od IDK

Bok,
(Engleski nije moj prvi jezik pa ću pokušati biti što je jasno kako je moguće, ali ako neko ima problema kod čitanja me kontaktirajte me)

Prošle godine sam zamijenio moje matične ploče sa ECS GF7050VT-M sa Onboard visokokvalitetne audio kodek i američke Megatrends Inc 080015 04/07/2008 BIOS. Moj operacijski sustav Windows XP Home Edition Service Pack 2. Imam i instaliran jedan Diamond ATI Radeon HD 3650 Video pansion s vanjskim HDMI izlaz da nisam bio koristeći.

Imam problem za audio tako dugo dok ne mogu sjetiti na ovom računalu, ali to je samo one koji su posljednjih dana da sam bio težak to škripac Internet. Zvuk ne radi, a kad sam otvoriti Sound i audio uređaja na upravljačkoj ploči ne piše Audio Devices i sve će biti onemogućena.

Ja sam shvatio da je to out vozača u svezi problema i sam pokušao preuzeti ažurirani upravljački program. Danas imam dva drivera instaliranih na ovom računalu:

ASUSTek SAA7134, Hybrid bilježenja uređaja, da vjerujem da ne rade kako bi vozač assignated PCI Slot 1 (PCI sabirnicom 1, uređaj 4, function 0). BTW nemam eksterni audio / sound odbora, Im koristeći samo jedan onboard.
Htjela bih da biste dobili osloboditi od ovaj uređaj, ali prekovremeni sam ga deinstalirati Device Manager Ona ponovno pojavio nakon ponovne inicijalizacije operacijskog sust, poput Windowsa, ako je potrebno za korištenje audio (mislim).

Drugi je jedna sam reinstalirati sa mojim matična ploča instalacija kit: IDT High Definition Audio Codec. Ali čini se da se ne-functionning kao i od prozora izdaje error code: "This device cannot start. (Code 10) "

Pokušao sam ažuriranjem upravljačkih programa s novim ažurnu verziju IDT High Definition Audio Codec 0,95 ECS preuzeti na web stranicama: http://www.ecs.com.tw/ECSWebSite/Dow...nuID=6&LanID=0

To je datiran u 27. studeni 2008 i vjerujem da nema drugog update su izdane.

Pokušao sam u potrazi za BIOS, ali i audio sustav Windows audio su i na automatsko onboard audio i moj je u potpunosti omogućen.

To može biti manji problem nego sam izdvajali moja kosa posljednja tri dana i bio sam zadivljen, ako te momački mogao pomoć mene sa njom. Ukoliko trebate bilo kakve druge informacije na moj sistem, molimo pitati.

Hvala
Thomas
Reply

Register

Bookmarks

Slične teme
Nit Temu Započeo Forum Odgovori Zadnji Post
Im Fead Gore sa Onboard Sound. Trebam Good Gaming Sound Card. cheesepuff Zvuk, Speakers & MP3 Playeri 8 18. svibnja 2009 12:27
Pesnica Vrijeme Korištenje Onboard Sound-Kako da stavim svoj Surround Zvuk na posao! cheesepuff Zvuk, Speakers & MP3 Playeri 14 9. svibanj 2009 20:59
Sony Sound Brava Tv navika dolazi iz mojih Surround Sound System andnlou Off Topic Discussion 4 29. ožujak 2009 02:03
Loša kvaliteta zvuka iz nove surround zvučni sustav Tplayer2007 Zvuk, Speakers & MP3 Playeri 4 13 siječanj 2009 15:43
MP3 zvuk u redu, ali drugi zvuk otišao krivu! FamicomFreak Multimedija i kodeci 7 25 siječanj 2008 10:33
Thread Tools

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Computer soka.