kisebb-sajáttőke

Magazine
Go Back   Számítógép Juice > Számítógép hardver > Hang, Felszólaltak & MP3 lejátszók

Register

Segítség nincs hang, mert IDK

Reply

Téma eszközök
Old Június 19 2009, 14:44
Új tag Csoport

Default Segítség nincs hang, mert IDK

Szia,
(Angol nem az én első nyelv így megpróbálom, hogy az egyértelmű lehet, de ha valaki olyan problémája van, forduljon hozzánk olvasatban nekem me)

Tavaly már helyébe én egy ECS alaplap GF7050VT-M Onboard kiváló minőségű audió codec, és az amerikai Megatrends Inc. 080015 04/07/2008 BIOS. Saját operációs rendszer Windows XP Home Edition Service Pack 2. Van továbbá egy beépített Diamond ATI Radeon HD 3650 Video fórumon külső HDMI kimenet, amit nem használ.

Van egy hang probléma, amíg az eszemet tudom ezen a gépen, de az csak az utolsó napokban, hogy már próbálta javítani. A hang nem működik, és amikor nyitott Sound and Audio Devices in Control Panel azt mondja, nem audioeszközök és minden ki van szürkítve.

Én számítottam rá, hogy ez a driver kapcsolatos problémát, és megpróbáltam letölteni frissített illesztőprogramot. Ma már két gépjárművezető telepítve a számítógépére:

ASUSTeK SAA7134, Hybrid Capture Device, hogy én hiszem, hogy egy nem működő járművezetőnek assignated a PCI Slot 1 (PCI busz 1, berendezés 4, funkció 0). Btw nincs semmilyen külső audio / sound fórumon, Im csak az egyik fedélzeten.
Szeretnék megszabadulni a készülékkel, de a túlórát I uninstall azt Eszközkezelőt Az újraindítás után ismét megjelenik, mint a Windows, ha szükség van rá, hogy használja audió (azt hiszem).

A második pedig az, aki az I. visszahelyez az én alaplap telepítési készlet: IDT High Definition Audio CODEC. De úgy tűnik, hogy nem functionning is, mivel az ablakok kérdések a hibakód: "Ez az eszköz nem indítható el. (Hibakód: 10) "

Megpróbáltam az illesztőprogram frissítése az új, naprakész változatát IDT High Definition Audio CODEC 0,95 letölthető az ECS honlapján: http://www.ecs.com.tw/ECSWebSite/Dow...nuID=6&LanID=0

Ez kelt a november 27. és 2008 Azt hiszem, hogy nincs más frissítést adtak ki.

Próbáltam a BIOS-t keresi, de a hang-és Windows Audio mind automatikus, és a fedélzeti audio teljesen engedélyezve.

Lehet, hogy egy kisebb problémát, de már húzta a hajam az utolsó három nap, és arra gondoltam, ha srácok segíthet nekem is. Ha szükség van egyéb információk a rendszerbe, kérjük.

Köszönöm
Thomas
Reply

Register

Könyvjelzõk

Hasonló szálak
Szál Thread Starter Fórum Válaszok Utolsó hozzászólás
Im Fead fel Onboard Sound. SZÜKSÉGESSÉGE egy jó játék hangkártya. cheesepuff Hang, Felszólaltak & MP3 lejátszók 8 18. május 2009 12:27
Ökle Time használata Onboard Sound-How Do I Get My Surround Sound Work!? cheesepuff Hang, Felszólaltak & MP3 lejátszók 14 9. május 2009 20:59
Sony Sound Brava Tv szokás Come Out of My Surround Sound System andnlou Off Topic Discussion 4 29. március 2009 02:03
Gyenge minőségű hang ki új surround hangrendszer Tplayer2007 Hang, Felszólaltak & MP3 lejátszók 4 13. január 2009 15:43
MP3 hang rendben van, de más hangot baj! FamicomFreak Multimédia és kodekek 7 25. január 2008 10:33
Téma eszközök

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Számítógép Juice.