פחותה-equity

Magazine
Go Back   מחשב מיץ > חומרת המחשב > סאונד, רמקולים נגני MP3 &

Register

עזרה לא נשמע מאז IDK

Reply

שרשרת כלים
Old 19 יוני 2009, 14:44
קבוצת חברות חדשות

Default עזרה לא נשמע מאז IDK

הי,
(אנגלית היא לא השפה הראשונה שלי אז אני ינסה להיות ברור עד כמה שניתן, אבל אם מישהו יש לי בעיה בקריאת אנא צרו איתי קשר)

בשנה שעברה אני יחליף את לוח האם עם GF7050VT-ECS עם ז Onboard איכותיים אודיו codec והאמריקאית Megatrends בע"מ 080015 04/07/2008 ה-BIOS. מערכת ההפעלה שלי היא Windows XP Home Edition Service Pack 2. יש לי גם מותקן של ATI RADEON HD 3650 יהלום Board וידאו חיצוני עם HDMI פלט כי לא הייתי משתמש.

יש לי בעיה אודיו עבור כל עוד אני יכול לזכור את זה על המחשב, אבל הוא רק ימים אחרונים כי הייתי מנסה לתקן את זה. הצליל אינו פועל וכאשר אני פותח סאונד והתקני שמע בלוח הבקרה זה לא אומר התקני האודיו והכל אפורים.

אני הבנתי כי זה היה הנהג או בעיה הקשורה ניסיתי להוריד עדכון מנהל התקן. כיום יש לי שני נהגים מותקן במחשב זה:

ASUSTek SAA7134, Hybrid לכידת ההתקנים, כי אני מאמין שהוא לא עובד הנהג assignated ל-PCI המשבצת 1 (PCI Bus 1, device 4, פונקציה 0). Btw אין לי חיצוני אודיו / קול Board, Im רק באמצעות אחת onboard.
הייתי רוצה להיפטר התקן זה שעות נוספות אבל אני להסיר אותה עם מנהל ההתקנים reappears אחרי זה יתכן ואיתחול, כמו ב-Windows אם צריך את זה כדי להשתמש אודיו (אני מניח).

השנייה היא אחת שאני מחדש עם ההתקנה של לוח האם שלי Kit: IDT High Definition Audio Codec. אבל זה כנראה לא functionning גם בעיות של Windows מאז קוד שגיאה: "אין אפשרות להפעיל התקן זה. (קוד 10) "

ניסיתי לעדכן את מנהל ההתקן החדש עם מעודכנת IDT גרסת High Definition Audio Codec 0.95 להורדה ECS האתר בכתובת: http://www.ecs.com.tw/ECSWebSite/Dow...nuID=6&LanID=0

זה מיום של 27 לנובמבר 2008 ואני מאמין כי אין עדכון כבר הוצאו.

ניסיתי להסתכל לתוך ה-BIOS אבל אודיו ו-Windows Audio שניהם האוטומטיים שלי onboard אודיו מופעלת באופן מלא.

זה יכול להיות קטין בעיה אבל יש לי את השיער משך שלושת הימים האחרונים ואני תהיתי אם אתם יכולים לעזור לי עם זה. אם אתה צריך מידע נוסף על המערכת שלי, בבקשה לשאול.

תודה
תומאס
Reply

Register

סימניות

פתילים דומים
חוט Thread Starter פורום תגובות הודעה אחרונה
Im Fead עם הקול המשולב ללא פעיל. משחקי מזל טוב צריך כרטיס קול. cheesepuff סאונד, רמקולים נגני MP3 & 8 18 מאי 2009 12:27
אגרוף זמן השימוש ב-הקול המשולב ללא פעיל איך אני מקבל את הקול שלי להקיף עבודה!? cheesepuff סאונד, רמקולים נגני MP3 & 14 9th מאי 2009 20:59
Sony Brava טלוויזיה wont סאונד יוצא אזור להקיף מערכת סאונד andnlou דיון Off topic 4 29 מרץ 2009 02:03
איכות ירודה של צליל מתוך מערכת סאונד חדשה להקיף Tplayer2007 סאונד, רמקולים נגני MP3 & 4 13 ינואר 2009 15:43
MP3 נשמע בסדר, אבל קול אחר הלך לא בסדר! FamicomFreak מולטימדיה רכיבי Codec 7 ה -25 בחודש ינואר 2008 10:33
שרשרת כלים

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

כל הזכויות שמורות © 2006 - 2009 מיץ המחשב.