mažiau kapitalo

Magazine
Go Back   Kompiuterių sultys > Kompiuterinė įranga > Sound, Speakers & MP3 Players

Register

Pagalba nė garso, nes IDK

Reply

Temos įrankiai
Old Birželis 19, 2009, 14:44
Naujas Narys

Default Pagalba nė garso, nes IDK

Labas,
(Anglų kalba nėra mano gimtoji kalba, todėl aš stengiuosi būti kuo aiškesni, bet jei kas turi problemų skaitant man susisiekite su manimi)

Pernai buvo pakeisti mano plokštė su EKS GF7050VT-M su borto aukštos kokybės Audio CODEC ir Amerikos Megatrends Inc 080015 04/07/2008 BIOS. Mano operacinė sistema yra Windows XP Home Edition Service Pack 2. Aš taip pat įdiegta Diamond ATI Radeon HD 3650 vaizdo plokštė su išorės HDMI išėjimo, kad aš ne naudoju.

Turiu garso problema, kiek aš atsimenu, šis kompiuteris, bet tai tik tas paskutines dienas, kad man buvo bandoma ją išspręsti. Garsas neveikia, ir kai aš Open Sound and Audio Devices "Control Panel ji sako" ne "Garso įrenginiai ir viskas yra pilka.

Aš suprato, kad jis buvo vairuotojas susijusi problema ir aš bandėme atsisiųsti atnaujintą tvarkyklę. Šiandien turiu du vairuotojai įdiegta šiame kompiuteryje:

ASUSTeK SAA7134, Hybrid Capture Device, kad aš manau, kad bus ne darbo vairuotojo įforminami PCI Slot 1 (PCI bus 1, device 4, funkcija 0). Btw aš neturiu jokių išorinių garso / garso lenta, Im tik naudojant vieną bortą.
Norėčiau atsikratyti šio įtaiso, tačiau už viršvalandžius pašalinti jį su Device Manager "jis randamas po perkrovimo, pavyzdžiui, jei Windows reikia naudoti garso (I guess).

Antrasis yra vienas Aš iš naujo su savo plokštės įrengimo komplektas: IDT High Definition Audio CODEC. Bet atrodo, kad reikia ne functionning taip pat nuo langų klausimai klaidos kodą: "Šis įrenginys negali paleisti. (Code 10) "

Mėginau atnaujinimas su nauja iki vairuotojo naujausia versija IDT High Definition Audio CODEC 0,95 Parsisiųsti bent ECS tinklalapyje: http://www.ecs.com.tw/ECSWebSite/Dow...nuID=6&LanID=0

Jis datuojamas apie 27 lapkritis 2008 ir aš tikiu, kad joks kitas atnaujintas buvo išduotas.

Bandžiau žiūrėti į BIOS, bet garso ir Windows garso yra tiek automatiniu, ir mano laive garso pilnai aktyvuota.

Gali būti nedidelis, bet problema turiu traukti mano plaukus paskutinius tris dienas, ir man buvo įdomu, jei jus vaikinai galėtų padėti man su juo. Jei turite bet kokią kitą informaciją apie savo sistemą, kreipkitės.

Ačiū
Thomas
Reply

Register

Bookmarks

Panašios Temos
Siūlas Thread Starter Forumas Atsakymai Last Post
Im Fead Up su Onboard Sound. Reikia geros Gaming Sound Card. cheesepuff Sound, Speakers & MP3 Players 8 Gegužė 18, 2009 12:27
Nematau Laikas Naudojant borto Garso How Do I Get My Surround Sound dirbti!? cheesepuff Sound, Speakers & MP3 Players 14 9 gegužė 2009 20:59
Sony "Bravo TV Garso Wont Come Out of My Surround Sound System andnlou Off Topic Discussion 4 Kovas 29, 2009 02:03
Prasta garso kokybė iš naujo erdvinio garso sistema Tplayer2007 Sound, Speakers & MP3 Players 4 13 sausis 2009 15:43
MP3 garso Alright, bet kiti garso Gone Wrong! FamicomFreak Multimedia & Codecs 7 25 sausis 2008 10:33
Temos įrankiai

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Kompiuterių Sultys.