mazāku kapitāla

Magazine
Go Back   Computer Sulas > Computer Hardware > Sound, Skaļruņi un MP3 pleijeri

Register

Palīdzēt ne skaņu, jo IDK

Reply

Thread Tools
Old Jūnijs 19, 2009, 14:44
New Member Group

Default Palīdzēt ne skaņu, jo IDK

Čau,
(Angļu valoda nav mana pirmā valoda, tāpēc es centīšos būt tik skaidri vien iespējams, bet ja kāds ir problēma, nolasot man, lūdzu, sazinieties ar mani)

Pagājušajā gadā man ir aizstājis mana mātesplate ar ECS GF7050VT-M ar borta augstas kvalitātes audio CODEC un American Megatrends Inc 080015 04/07/2008 BIOS. Mana operētājsistēma ir Windows XP Home Edition Service Pack 2. Man ir arī uzstādīta ATI Diamond Radeon HD 3650 video plate ar ārējo HDMI izejas, ka man nav bijis izmantojot.

Es esmu audio problēma tik ilgi, cik es atceros par šo datora, bet tas ir tikai pēdējās dienās, ka esmu bijis mēģina salabot. Skaņu nedarbojas un, kad es atveru Sound and Audio Devices Vadības panelī ir teikts neviens Audio Devices un viss ir `pelēcīga`.

Es sapratu, ka tā vadītājs saistīta problēma un man ir mēģinājuši lejupielādēt atjaunināto draiveri. Šodien man ir divi autovadītāji uzstādīta šajā datorā:

ASUSTeK SAA7134, Hybrid Capture Device, ka es uzskatu par bez darba vadītājs nodošanai to PCI Slot 1 (PCI bus 1, ierīce 4, funkcija 0). Btw man nav neviena ārēja audio / skaņas kuģa, Im izmanto tikai viena kuģa.
Es vēlētos atbrīvoties no šīs ierīces, bet virsstundu atinstalēt to ar Device Manager tas atkal parādās pēc rebooting, piemēram, ja Windows to vajag izmantot audio (I guess).

Otrais ir man jāpārinstalē ar manu mātesplati's uzstādīšanas komplekts: IDT High Definition Audio CODEC. Bet šķiet nav functionning, kā arī kopš logi jautājumi kļūdas kods: "Šī ierīce nevar sākt. (Code 10) "

Esmu mēģinājis atjaunināt vadītājs ar jaunu, jaunākajā redakcijā IDT High Definition Audio CODEC 0,95 lejupielādējams at ECS tīmekļa vietnē: http://www.ecs.com.tw/ECSWebSite/Dow...nuID=6&LanID=0

Tas ir datēts ar 27. 2008 novembra un es uzskatu, ka nekādas citas izmaiņas ir izsniegtas.

Es centos izskata BIOS, bet audio un Windows audio ir gan par automātisku un mans borta audio pilnībā iespējota.

Tas varētu būt mazāk problēmu, bet man velk mani mati pēdējās trīs dienas, un es domāju, ja jūs puiši varētu man palīdzēt ar to. Ja Jums ir nepieciešama jebkāda cita informācija par manu sistēmu, lūdzu, jautājiet.

Pateicība
Thomas
Reply

Register

Bookmarks