![]() |
| |||||||
| Zarejestruj się | Strona Spy | Lista Użytkowników | Darowizna | Szukać | Dzisiejsze Posty | Mark Forums Read | Regulamin forum |
|
![]() |
| | Narzędzia wątku |
|
| |||
| |||
| Cześć, (Angielski nie jest moim pierwszym językiem, więc postaram się być tak jasne, jak to możliwe, ale jeśli ktoś ma problem z odczytem do mnie, proszę o kontakt) W ubiegłym roku wymieniłem już moja płyta główna ECS z GF7050VT M Onboard z wysokiej jakości kodek audio i amerykańskich Megatrends Inc 080015 04/07/2008 BIOS. Mój system operacyjny Windows XP Home Edition z dodatkiem Service Pack 2. Mam również zainstalowane ATI Diamond Radeon HD 3650 Video pokładzie z zewnętrznymi wyjście HDMI, które nie były używane. Mam audio problem tak długo, jak długo mogę zapamiętać na tym komputerze, ale to tylko tych ostatnich dni, które zostały próbuje to naprawić. Dźwięk nie działa i kiedy mogę otworzyć Dźwięk i urządzenia audio w Panelu sterowania, to nie mówi, urządzenia audio i wszystko jest nieaktywna. Mam zorientowali się, że kierowca, związanym z tym problemem i mam próbował pobrać zaktualizowany sterownik. Dzisiaj mam dwóch kierowców zainstalowany na tym komputerze: ASUSTeK SAA7134, Hybrid Capture Device, że uważam za nie do pracy kierowcy assignated PCI Slot 1 (magistrali PCI 1, urządzenie 4, funkcja 0). Btw nie mam żadnych zewnętrznych audio / sound pokładzie Im tylko przy użyciu jednej pokładzie. Chciałbym, aby pozbyć się tego urządzenia, ale nadgodziny mogę go odinstalować z Menedżera urządzeń, to ponownie po ponownym uruchomieniu komputera, takich jak Windows, jeśli potrzebne do korzystania z audio (I guess). Drugi jest ponowna I z mojej płyty głównej instalacji zestawu: IDT High Definition Audio CODEC. Ale wydaje się być nie functionning oraz od okna wydaje kod błędu: "Nie można uruchomić tego urządzenia. (Kod 10) " Mam próbował zaktualizować sterownik z nową uaktualnioną wersję IDT High Definition Audio CODEC 0,95 ECS pobrania na stronie internetowej: http://www.ecs.com.tw/ECSWebSite/Dow...nuID=6&LanID=0 Jest z dnia 27 listopada, 2008 i uważam, że żadne inne aktualizacji zostały wydane. Starałem się w BIOS-ie, ale audio i audio Windows są zarówno na automatyczne i moje audio na pokładzie jest w pełni aktywna. To może być niewielkie, ale mam problem z szarpanymi moje włosy ostatnie trzy dni a ja zastanawiałem się, jeśli faceci mógłby pomóc mi z tym. Jeśli potrzebujesz innych informacji na mój system, proszę pytać. Dzięki Thomas |
![]() |
|
| Zakładki |