menšie majetkové --

Magazine
Go Back   Počítačové Juice > Počítačový hardware > Zvuk, Reproduktory & MP3 prehrávače

Register

Pomoc bez zvuku, pretože IDK

Reply

Thread Tools
Old 19. júna 2009, 14:44
Nový člen skupiny

Nazdar,
(Anglický nie je mojím rodným jazykom tak sa budem snažiť byť čo najjasnejšie, ale ak niekto má problém čítanie ma prosím kontaktujte mne)

V minulom roku som sa nahrádza moje doska s ECS GF7050VT-M s Palubný high-kvalitný zvukový kodek a americkej Megatrends Inc 080015 04/07/2008 BIOS. Moja operačný systém Windows XP Home Edition Service Pack 2. Som rovnako dosadila Diamond ATI Radeon HD 3650 Video palube s externými HDMI výstup, že som nebola používate.

Mám problém, audio tak dlho, jak já si pamätám na tomto počítači, ale je to len tých posledných dní, ktoré som sa pokúšala opraviť. Zvuk nefunguje, a keď som otvorený Zvuk a zvukové zariadenia v ovládacom paneli je napísané žiadne zvukové zariadenia a všetko je sivé.

Som zistil, že to bol vodič súvisiacich problémov a já jsem se snažil stiahnuť aktualizované ovládače. Dnes som dva vodiči nainštalovaná na tomto počítači:

ASUSTeK SAA7134, Hybridný Zadržiavanie zariadenia, že sa domnievam, že je mimo pracovného vodiča pridelené do PCI Slot 1 (zbernice PCI 1, zariadení 4, funkcia 0). Btw nemám žiadne externé audio / sound dosky, Im iba pomocou jednej palube.
Chcela by som sa zbaviť tohto prístroja, ale nadčasy I odinštalujte ho Device Manager sa znovu objaví po reštarte, tak ako v prípade Windows je potreba používať audio (myslím).

Druhý z nich je ten, na ktorého som preinštalovať s mojí doske inštalácie kit: IDT High Definition Audio CODEC. Ale to sa zdá byť non-functionning aj od okien vydáva kód chyby: "Toto zariadenie sa nedá spustiť. (Kód 10) "

Som sa pokúsil aktualizovať ovládač s novým up-to-data IDT verziu High Definition Audio CODEC 0,95 sťahovateľná ECS na internetovej adrese: http://www.ecs.com.tw/ECSWebSite/Dow...nuID=6&LanID=0

Je zo dňa 27. novembra 2008, a som presvedčený, že žiadne ďalšie aktualizácie boli vydané.

Zkoušel jsem hľadať v BIOSu, ale zvuk a audio Windows sú tak na automatická a má na palube audio je plne aktivovaný.

Mohla by byť menší problém, ale já jsem vytáhl moje vlasy za posledné tri dni a ja som vedel, keď vás mohli pomozte mi s ním. Ak budete potrebovať akékoľvek ďalšie informácie o mojom systéme, obráťte sa, prosím.

Vďaka
Thomas
Reply

Register
Thread Tools

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Počítačová Juice.