![]() |
|
|||||||
| Регистрација | Мапа Спы | Мембер Лист | Донације | Претраживање | Тодаы'с Постс | Означи Све Форум Као Прочитани | Форум Рулес |
|
![]() |
|
|
Тхреад Тоолс |
|
|
|||
|
|||
|
Здраво,
(Енглески није мој први језик па ћу покушати бити што је јасно како је могуће, али ако неко има проблема код читања ме контактирајте ме) Прошле године сам заменио моје матичне плоче са ЕЦС ГФ7050ВТ-М са Онбоард висококвалитетне аудио кодек и америчке Мегатрендс Инц 080.015 04/07/2008 БИОС. Мој оперативни систем Уиндоус КСП Хоме Едитион Сервице Пацк 2. Имам и инсталиран један Диамонд АТИ Радеон ХД 3650 Видео пансион са спољним ХДМИ излаз да нисам био помоћу. Имам проблем за аудио тако дуго док не могу сетити на овом рачунару, али то је само оне који су последњих дана да сам био тежак за шкрипац то. Звук не ради, а кад сам отворити Соунд и аудио уређаја на контролној табли не пише Аудио Девицес и све ће бити онемогућена. Ја сам схватио да је то оут возача у вези проблема и сам покушао да преузме ажурирани управљачки програм. Данас имам два драјвера инсталираних на овом рачунару: АСУСТек САА7134, Хыбрид бележења уређаја, да верујем да не раде како би возач ассигнатед ПЦИ Слот 1 (ПЦИ магистралом 1, уређај 4, фунцтион 0). БТУ немам екстерни аудио / соунд одбора, Им користећи само један онбоард. Хтела бих да бисте добили ослободити од овај уређај, али прековремени сам га деинсталирам Девице Манагер Она поново појавио након поновног покретања оперативног сушта, попут Уиндоус-а, ако је потребно за коришћење аудио (мислим). Други је једна сам наново са мојим матична плоча инсталација кит: ИДТ Хигх Дефинитион Аудио Цодец. Али чини се да се не-фунцтионнинг као и од прозора издаје еррор цоде: "Тхис девице цаннот старт. (Цоде 10) " Покушао сам ажурирањем управљачких програма са новим ажурну верзију ИДТ Хигх Дефинитион Аудио Цодец 0,95 ЕЦС преузети на уеб сајту: хттп://ууу.ецс.цом.ту/ЕЦСУебСите/Доу...нуИД=6&ЛанИД=0 То је датиран у 27. новембар 2008 и вјерујем да нема другог упдате су издате. ЈА суђен хандсоме у БИОС-а и аудио систем Уиндоус аудио су и на аутоматско онбоард аудио и мој је у потпуности омогућен. То може бити мањи проблем него сам издвајали моја коса последња три дана и био сам задивљен, ако те момачки могао помоћ мене са њом. Уколико требате било какве друге информације на мој систем, молимо питати. Хвала Тхомас |