az-öz

Magazine
Go Back   Bilgisayar Suyu > Bilgisayar Donanımı > Ses, Speakers & MP3 Çalarlar

Register

IDK beri hiç ses Yardım

Reply

Konu Araçları
Old 19 Haziran 2009, 14:44
Yeni Üye Grubu

Default IDK beri hiç ses Yardım

Merhaba,
Ben mümkün olduğunca açık olmalı ama denemek eğer herkes bir sorun bana başvurun) lütfen okumaya var (İngilizce ilk dil değil

Bir ECS GF7050VT ile anakart yerine sahip Son yıl-M Onboard yüksek kaliteli ses CODEC ve Amerikan Megatrends A.Ş. 080.015 04/07/2008 BIOS ile. Benim işletim sistemi Windows XP Home Edition Service Pack 2 'dir. Ben de o kullanarak henüz dış HDMI çıkışı ile Elmas ATI Radeon HD 3650 Video kurulu yüklediniz.

Ben gibi bu bilgisayarda hatırlayabilir sürece bir ses problemi var, ancak yalnızca bu son gün bunu düzeltmek için çalışıyor olması. Ses ve çalışmıyor ben Denetim Masası'nda hiçbir Ses Aygıtları ve herşeyi söylüyor Ses ve Ses Aygıtları açık gri olur.

Ben bir sürücü sorunu ile ilgili olduğunu ve güncelleştirilmiş bir sürücü yüklemek için çalıştık anladım var. Bugün iki sürücü bu bilgisayarda yüklü olması gerekmektedir:

ASUSTeK SAA7134, Hibrid Yakalama Cihaz, ben olmayan bir sürücü PCI Slot 1 (PCI 1, aygıt 4, işlev 0) assignated çalışıyor gibi inanıyorum. Btw herhangi bir harici ses yok / ses kurulu Im sadece bir Teknede kullanarak.
I would like için bu cihazın ancak kurtulmak Fazla Bunu kaldırmak Aygıt Yöneticisi Bu rebootlayana sonra yeniden, gibi Windows bu ses kullanımı (I) tahmin gerekir.

İkincisi benim anakart kurulum kiti ile benim yeniden: IDT High Definition Audio CODEC olduğunu. Ama sigara da beri pencere sorunları bir hata kodu functionning gibi görünüyor: "Bu cihaz başlatamazsınız. (Kod 10) "

Ben yeni kadar ile sürücü güncellemeyi denedi-güncel sürümünü IDT High Definition Audio CODEC 0,95 ECS web sitesinden indirilebilir için: http://www.ecs.com.tw/ECSWebSite/Dow...nuID=6&LanID=0

Kasım 2008 ve 27 tarihli ve bu başka bir güncelleme yayınladı edilmiştir inanıyoruz.

Ben BIOS ancak ve Windows ses ses ve otomatik benim Teknede ses tam etkinleştirilirse olarak bakarak çalıştım.

Bu küçük bir sorun olabilir ama saç son üç gün çekilir ve eğer çocuklar bana yardımcı olabilir ben merak ediyorum. Eğer sistemde herhangi bir bilgi istiyorsanız, lütfen rica ediyoruz.

Teşekkürler
Thomas
Reply

Register

Bookmarks