менше справедливості

Magazine
Go Back   Комп'ютерні Сік > Комп'ютери, комплектуючі > Звук, Виступаючі & MP3-плеєри

Register

Допомога немає звуку з ИДК

Reply

Різьба Інструменти
Old 19 червня 2009, 14:44
Нові члени групи

Default Допомога немає звуку з ИДК

Привіт,
(Англійська не є моєю рідною мовою і я постараюся бути як можна більш чіткими, але якщо в когось є проблема читання мені, будь ласка зв'яжіться зі мною)

Минулого року я замінив моя материнська плата з ECS GF7050VT-М "з бортовим високоякісних аудіо-кодек і American Megatrends вкл. 080015 04/07/2008 BIOS. Моя операційна система Windows XP Home Edition з пакетом оновлень 2. Я також встановив Diamond ATI Radeon HD 3650 відео плата з зовнішнім виходом HDMI, що я не використовую.

У мене є аудіо проблема так довго, як я пам'ятаю на цьому комп'ютері, але це тільки ці останні дні, що я намагаюся це виправити. Звук не працює, і коли я відкриваю Звук та аудіопристрої "панелі управління вона каже" немає аудіопристроїв і все сірим кольором.

Я зрозумів, що він був водієм пов'язана з цим проблема, і я намагався завантажити оновлений драйвер. Сьогодні у мене два водія встановлена на цьому комп'ютері:

ASUSTek SAA7134, Hybrid Capture Device, що я вважаю, не робочі драйвера assignated на 1 слот PCI (PCI Bus 1, пристрій 4, функція 0). До речі у мене немає будь-які зовнішні аудіо / звук ради, Im тільки за допомогою одного борту.
Я хотів би позбутися від цього пристрою, але понаднормові видалити його за допомогою диспетчера пристроїв Вона з'являється після перезавантаження, як якщо Windows необхідно його використовувати аудіо (мені здається).

Друга, яку я з повторної установки комплекту моєї материнської плати: IDT High Definition Audio CODEC. Але це, як видається, не-ФУНКЦІОНУВАННЯ а також з Windows видає код помилки: "Цей пристрій не може почати. (Код 10) "

Я спробував оновлення драйвера з новим останню версію IDT High Definition Audio кодек 0,95 завантажуються на сайт ECS: http://www.ecs.com.tw/ECSWebSite/Dow...nuID=6&LanID=0

Він датований від 27 листопада 2008, і я вважаю, що жодних інших оновлень були видані.

Я спробував дивлячись в BIOS, але й аудіо-Windows Audio обидва на автоматичних і моя вбудованого аудіо повністю включений.

Це може бути незначною проблемою, але я натягнув волосся за останні три дні, і я був цікаво, якщо ви, хлопці, міг би допомогти мені з нею. Якщо вам потрібна будь-яка інформація про моїй системі, будь ласка, запитайте.

Спасибо
Томас
Reply

Register

Закладки

Аналогічні нитки
Нитка Різьба для початківців Форум Відповіді Останнє повідомлення
Im ФЕАД з вбудованої звукової. Потрібен хороший Gaming звукової карти. cheesepuff Звук, Виступаючі & MP3-плеєри 8 18 травня 2009 12:27
Fist часу з використанням вбудованої звукової-How Do I Get My Surround Sound на роботу!? cheesepuff Звук, Виступаючі & MP3-плеєри 14 9 травня 2009 20:59
Sony Брава звук телевізора Wont вийти з Мій Surround Sound System andnlou Off Topic Discussion 4 29 березня 2009 02:03
Погана якість звуку з нової акустичної системи об'ємного звучання Tplayer2007 Звук, Виступаючі & MP3-плеєри 4 13 січня 2009 15:43
MP3 звук Alright, але й інші звукові пішло не так! FamicomFreak Мультимедіа & кодеки 7 25 січня 2008 10:33
Різьба Інструменти

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Комп'ютер соку.