![]() |
| |||||||
| Реєстрація | Сайт Spy | Список | Пожертвування | Пошук | Сьогоднішні повідомлення | Відзначити форуми читати | Правила форуму |
|
![]() |
| | Різьба Інструменти |
|
| |||
| |||
| Привіт, (Англійська не є моєю рідною мовою і я постараюся бути як можна більш чіткими, але якщо в когось є проблема читання мені, будь ласка зв'яжіться зі мною) Минулого року я замінив моя материнська плата з ECS GF7050VT-М "з бортовим високоякісних аудіо-кодек і American Megatrends вкл. 080015 04/07/2008 BIOS. Моя операційна система Windows XP Home Edition з пакетом оновлень 2. Я також встановив Diamond ATI Radeon HD 3650 відео плата з зовнішнім виходом HDMI, що я не використовую. У мене є аудіо проблема так довго, як я пам'ятаю на цьому комп'ютері, але це тільки ці останні дні, що я намагаюся це виправити. Звук не працює, і коли я відкриваю Звук та аудіопристрої "панелі управління вона каже" немає аудіопристроїв і все сірим кольором. Я зрозумів, що він був водієм пов'язана з цим проблема, і я намагався завантажити оновлений драйвер. Сьогодні у мене два водія встановлена на цьому комп'ютері: ASUSTek SAA7134, Hybrid Capture Device, що я вважаю, не робочі драйвера assignated на 1 слот PCI (PCI Bus 1, пристрій 4, функція 0). До речі у мене немає будь-які зовнішні аудіо / звук ради, Im тільки за допомогою одного борту. Я хотів би позбутися від цього пристрою, але понаднормові видалити його за допомогою диспетчера пристроїв Вона з'являється після перезавантаження, як якщо Windows необхідно його використовувати аудіо (мені здається). Друга, яку я з повторної установки комплекту моєї материнської плати: IDT High Definition Audio CODEC. Але це, як видається, не-ФУНКЦІОНУВАННЯ а також з Windows видає код помилки: "Цей пристрій не може почати. (Код 10) " Я спробував оновлення драйвера з новим останню версію IDT High Definition Audio кодек 0,95 завантажуються на сайт ECS: http://www.ecs.com.tw/ECSWebSite/Dow...nuID=6&LanID=0 Він датований від 27 листопада 2008, і я вважаю, що жодних інших оновлень були видані. Я спробував дивлячись в BIOS, але й аудіо-Windows Audio обидва на автоматичних і моя вбудованого аудіо повністю включений. Це може бути незначною проблемою, але я натягнув волосся за останні три дні, і я був цікаво, якщо ви, хлопці, міг би допомогти мені з нею. Якщо вам потрібна будь-яка інформація про моїй системі, будь ласка, запитайте. Спасибо Томас |
![]() |
|
| Закладки |
Аналогічні нитки | ||||
| Нитка | Різьба для початківців | Форум | Відповіді | Останнє повідомлення |
| Im ФЕАД з вбудованої звукової. Потрібен хороший Gaming звукової карти. | cheesepuff | Звук, Виступаючі & MP3-плеєри | 8 | 18 травня 2009 12:27 |
| Fist часу з використанням вбудованої звукової-How Do I Get My Surround Sound на роботу!? | cheesepuff | Звук, Виступаючі & MP3-плеєри | 14 | 9 травня 2009 20:59 |
| Sony Брава звук телевізора Wont вийти з Мій Surround Sound System | andnlou | Off Topic Discussion | 4 | 29 березня 2009 02:03 |
| Погана якість звуку з нової акустичної системи об'ємного звучання | Tplayer2007 | Звук, Виступаючі & MP3-плеєри | 4 | 13 січня 2009 15:43 |
| MP3 звук Alright, але й інші звукові пішло не так! | FamicomFreak | Мультимедіа & кодеки | 7 | 25 січня 2008 10:33 |
| Різьба Інструменти | |
| |