по-малко капитал

Magazine
Go Back   Компютърна сок > Компютърен хардуер > Звук, Тонколони & MP3 Плейъри

Register

Помощ моля ви! Не Звук

Reply

Нишка Инструменти
Old 22-ри септември 2008, 10:59
Новите държави Група

Здравейте това е първият ми път да публикувате тук.

Както и в случая, днес аз актуализира моята Logitech фърмуер за моята мишка + клавиатура. Оттогава не съм бил в състояние да получите във всеки звук.
Моят говорители са наред ли сте проверили тях и се опита включване различни говорители в компютъра ми все още не са работа или слушалки.

Аз направих общите неща, като отидете на устройството за управление на проверка ми звукова карта и т.н. му всичко ОК.

Аз съм текат Windows Vista Home Premium и моята звукова карта е
SigmaTel HD Audio CODEC

Може някой моля да ми помогнете? Някой признателност предложения са добре дошли.
Old 23ти септември 2008, 04:08
Член Група

Отидете върху производителите на уеб страница за звукова карта и изтеглите последната шофьор.

Нека да знаем
Old 24-ти септември 2008, 07:46
Новите държави Група

Опитвам се, че сега не се върна още по Айв били по време на работа
Old 24-ти септември 2008, 08:26
Номер на групата

Ако това не работи Бих опитайте подвижния обратно, когато то не работи, така че да можете да проверите своята не свързани с хардуера, и пълна случайност, че тя беше там същото време, когато имаш Logitech шофьори.

Register
Нишка Инструменти

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Компютърни сок.

Осъществено от vBulletin ® Copyright © 2000 - 2009 Jelsoft предприятия ООД SEO от vBSEO © 2009, Crawlability, Inc