![]() |
| |||||||
| Регистрация | Карта Spy | Държава Списък | Дарения | Търся | Днешната Постове | Марк Форуми Прочети | Форум Правила |
|
![]() |
| | Нишка Инструменти |
|
| |||
| |||
| Здравейте това е първият ми път да публикувате тук. ![]() Както и в случая, днес аз актуализира моята Logitech фърмуер за моята мишка + клавиатура. Оттогава не съм бил в състояние да получите във всеки звук. Моят говорители са наред ли сте проверили тях и се опита включване различни говорители в компютъра ми все още не са работа или слушалки. Аз направих общите неща, като отидете на устройството за управление на проверка ми звукова карта и т.н. му всичко ОК. Аз съм текат Windows Vista Home Premium и моята звукова карта е SigmaTel HD Audio CODEC Може някой моля да ми помогнете? Някой признателност предложения са добре дошли. |
|
| |||
| |||
| Отидете върху производителите на уеб страница за звукова карта и изтеглите последната шофьор. Нека да знаем |
|
| |||
| |||
| Опитвам се, че сега не се върна още по Айв били по време на работа |
|
| |||
| |||
| Ако това не работи Бих опитайте подвижния обратно, когато то не работи, така че да можете да проверите своята не свързани с хардуера, и пълна случайност, че тя беше там същото време, когато имаш Logitech шофьори.
__________________ "Защо са направили [PS3 Slim] стик с кацане на НЛО правоъгълник гледам" --- Nilay Пател; Engadget Ep. 160 |