menší majetkové -

Magazine
Go Back   Počítačové Juice > Počítačový hardware > Zvuk, Reproduktory & MP3 přehrávače

Register

Pomozte, prosím! Ne Zvuk

Reply

Thread Nástroje
Old 22. Září 2008, 10:59
Nový člen skupiny

Dobrý den, tohle je moje první vysílání sem.

Každopádně na věc, dnes i můj Logitech aktualizován firmware pro moji myš + klávesnice. Od chvíle, kdy jsme nebyli schopni získat žádný zvuk vůbec.
Moje reproduktory jsou pokuty jsem zkontrolovat je a vyzkoušelo připojováním jednotlivých řečníků na mém počítači zatím nejsou-práce nebo sluchátek.

Jsem udělal obecné věci jako je jít do přístroje zkontrolujte vedení mé zvukové karty atd. všech jejích ok.

Já jsem s operačním systémem Windows Vista Home Premium a moje zvuková karta se
SigmaTel HD Audio Codec

Mohl by mi někdo prosím pomoci? Kdokoliv návrhy jsou vděčně vítána.
Old 23. Září 2008, 04:08
Člen Skupina

přejděte na webovou stránku pro výrobce zvukové karty a stáhněte nejnovější ovladače.

dejte mi vědět
Old 24. Září 2008, 07:46
Nový člen skupiny

Jen zkouším, že hned nedostal zpět ještě jako IVE byl v práci
Old 24. Září 2008, 08:26
Dárce Skupina

Pokud to nefunguje, bych zkusit kolejových zpět do práce, když to udělal, takže si můžete ověřit své ne kování a kompletní náhoda, že šel stejnou dobu jako máš Logitech řidičů.
Reply

Register
Thread Nástroje

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Počítačová Juice.