![]() |
| |||||||
| Registrovat | Site Spy | Seznam členů | Darování | Hledat | Dnešní příspěvky | Označit témata jako přečtená | Pravidla fóra |
|
![]() |
| | Thread Nástroje |
|
| |||
| |||
| Dobrý den, tohle je moje první vysílání sem. ![]() Každopádně na věc, dnes i můj Logitech aktualizován firmware pro moji myš + klávesnice. Od chvíle, kdy jsme nebyli schopni získat žádný zvuk vůbec. Moje reproduktory jsou pokuty jsem zkontrolovat je a vyzkoušelo připojováním jednotlivých řečníků na mém počítači zatím nejsou-práce nebo sluchátek. Jsem udělal obecné věci jako je jít do přístroje zkontrolujte vedení mé zvukové karty atd. všech jejích ok. Já jsem s operačním systémem Windows Vista Home Premium a moje zvuková karta se SigmaTel HD Audio Codec Mohl by mi někdo prosím pomoci? Kdokoliv návrhy jsou vděčně vítána. |
|
| |||
| |||
| přejděte na webovou stránku pro výrobce zvukové karty a stáhněte nejnovější ovladače. dejte mi vědět |
|
| |||
| |||
| Jen zkouším, že hned nedostal zpět ještě jako IVE byl v práci |
|
| |||
| |||
| Pokud to nefunguje, bych zkusit kolejových zpět do práce, když to udělal, takže si můžete ověřit své ne kování a kompletní náhoda, že šel stejnou dobu jako máš Logitech řidičů. |