μικρότερο μετοχοποίηση

Magazine
Go Back   Computer Juice > Εξοπλισμός Υπολογιστών > Ήχος, Ηχεία & MP3 Players

Register

Reply

Εργαλεία Θέματος
Old 22η Σεπ 2008, 10:59
Νέο Μέλος Ομάδα

Γεια σας αυτό είναι η πρώτη μου φορά εδώ απόσπαση.

Πάντως πάνω στο θέμα, σήμερα θ ενημέρωση μου Logitech firmware για το ποντίκι + πληκτρολόγιο μου. Από τότε που έχω δεν μπόρεσε να φέρει οποιαδήποτε ήχο καθόλου.
My ομιλητές είναι ωραία έχω ελέγξει τους και προσπάθησαν συνδέσετε διάφορους ομιλητές σε υπολογιστή μου ακόμα μη εργασία ή ακουστικά.

Έχω κάνει τη γενική πράγματα όπως πάνε να ελέγχει τη διαχείριση της συσκευής μου κάρτα ήχου κλπ. τα όλα εντάξει.

Είμαι εκτελεί τα Windows Vista Home Premium και μου είναι μια κάρτα ήχου
SigmaTel HD Audio Codec

Θα μπορούσε κάποιος παρακαλώ να με βοηθήσει; Οποιοσδήποτε προτάσεις είναι ευπρόσδεκτες ευγνωμοσύνη.
Old 23ης Σεπτεμβρίου 2008, 04:08
Μέλος Ομάδα

πηγαίνετε στην ιστοσελίδα των κατασκευαστών για την κάρτα ήχου και να κάνετε λήψη του τελευταίου προγράμματος οδήγησης.

let me know
Old 24ης Σεπτεμβρίου 2008, 07:46
Νέο Μέλος Ομάδα

Προσπαθώ τώρα ότι δεν έχεις πίσω ακόμα ως IVE γίνει στο χώρο εργασίας
Old 24ης Σεπτεμβρίου 2008, 08:26
Ομάδα Δωρητών

Αν αυτό δεν πετύχει θα ήθελα να προσπαθήσω τροχαίο πίσω όταν έκανε την εργασία, έτσι ώστε να μπορείτε να ελέγξετε το υλικό που δεν συνδέονται με αυτήν, καθώς και πλήρη σύμπτωση ότι πήγε την ίδια στιγμή που έχεις Logitech οδηγούς.

Το σύστημά μου: FordyPC

Processor (s):
Quad Q6600 Kentsfield 2,66 @ 3.45GHz
Motherboard:
Asus P5Q / L PRO (Intel P43, ICH10)
Μνήμες:
PNY XLR8 4GB @ 1066MHz
Κάρτα γραφικών (ες):
PNY nVidia GeForce 9400 GT 512MB
Κάρτα Ήχου:
Hard Drive (s):
Seagate HDBarracuda 1x 1TB 1x 250GB
Optical Drive (s):
LG (HD) GGCH20L / LG GH22NP20AUAA50B
Υπόθεση / PSU:
Antec Sonata III & Earthwatts 500W
Ψύξη:
Χρηματιστήριο
Network / Internet:
Gigabit LAN, FireWire & WG111v2
Monitor (ες):
2 x Acer P193WAd
Operating System (s):
XP PRO x86/XP PRO x64/Win7 RC1 x64
Reply

Register
Εργαλεία Θέματος

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Computer Juice.