manji kapital -

Magazine
Go Back   Computer soka > Computer Hardware > Zvuk, Speakers & MP3 Playeri

Register

Please help! Nema zvuka

Reply

Thread Tools
Old 22. Ruj 2008, 10:59
Novi član grupe

Default Please help! Nema zvuka

Pozdrav ovo je moj prvi put posting ovdje.

Inače na stvar, danas sam ažurira moja logitech firmware za moj miš + tipkovnica. Otkad ja nisam bio u mogućnosti da biste dobili bilo koji zvuk uopće.
Moj govornici su fine I've checked ih i pokušao plugging raznih govornika u moje računalo još uvijek ne-rad ili slušalice.

Imam ispunjavanja opće stvari, kao što su ići na upravljanje uređajem provjerite moje zvučne kartice etc svojim sve ok.

Ja sam se izvodi Windows Vista Home Premium i moje zvučne kartice je
SigmaTel HD audio kodek

Mogao bilo ko ugoditi pomoć mene? Zahvalno iko sugestija su dobrodošli.
Old 23. Ruj 2008, 04:08
Member Group

idite na web stranicu proizvođača zvučne kartice i preuzmite najnoviju vozača.

pustiti mene znati
Old 24. Ruj 2008, 07:46
Novi član grupe

pravedan težak to sada nije dobio natrag tek kao ive bio na radnom mjestu
Old 24. Ruj 2008, 08:26
Donatorska Grupa

Ako se to ne radi, ja bih probati valjanja natrag na radu kada je učinio, tako da možete provjeriti ne njegovih povezanih hardverskih i potpune slučajnosti da ode u isto vrijeme kao što je dobio logitech vozača.

Register

Bookmarks

Slične teme
Nit Temu Započeo Forum Odgovori Zadnji Post
Im Fead Gore sa Onboard Sound. Trebam Good Gaming Sound Card. cheesepuff Zvuk, Speakers & MP3 Playeri 8 18. svibnja 2009 12:27
Pesnica Vrijeme Korištenje Onboard Sound-Kako da stavim svoj Surround Zvuk na posao! cheesepuff Zvuk, Speakers & MP3 Playeri 14 9. svibanj 2009 20:59
Sony Sound Brava Tv navika dolazi iz mojih Surround Sound System andnlou Off Topic Discussion 4 29. ožujak 2009 02:03
Loša kvaliteta zvuka iz nove surround zvučni sustav Tplayer2007 Zvuk, Speakers & MP3 Playeri 4 13 siječanj 2009 15:43
MP3 zvuk u redu, ali drugi zvuk otišao krivu! FamicomFreak Multimedija i kodeci 7 25 siječanj 2008 10:33
Thread Tools

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Computer soka.