![]() |
| |||||||
| Registracija | Mapa Spy | Member List | Donacije | Pretraživanje | Today's Posts | Označi Sve Forume Kao Pročitane | Forum Rules |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| |||
| |||
| Pozdrav ovo je moj prvi put posting ovdje. ![]() Inače na stvar, danas sam ažurira moja logitech firmware za moj miš + tipkovnica. Otkad ja nisam bio u mogućnosti da biste dobili bilo koji zvuk uopće. Moj govornici su fine I've checked ih i pokušao plugging raznih govornika u moje računalo još uvijek ne-rad ili slušalice. Imam ispunjavanja opće stvari, kao što su ići na upravljanje uređajem provjerite moje zvučne kartice etc svojim sve ok. Ja sam se izvodi Windows Vista Home Premium i moje zvučne kartice je SigmaTel HD audio kodek Mogao bilo ko ugoditi pomoć mene? Zahvalno iko sugestija su dobrodošli. |
|
| |||
| |||
| idite na web stranicu proizvođača zvučne kartice i preuzmite najnoviju vozača. pustiti mene znati |
|
| |||
| |||
| pravedan težak to sada nije dobio natrag tek kao ive bio na radnom mjestu |
|
| |||
| |||
| Ako se to ne radi, ja bih probati valjanja natrag na radu kada je učinio, tako da možete provjeriti ne njegovih povezanih hardverskih i potpune slučajnosti da ode u isto vrijeme kao što je dobio logitech vozača.
__________________ "Zašto oni [PS3 Slim] štap sa NLO slijetanje na pravokutnik izgled" --- Nilay Patel; Engadget Ep. 160 |
![]() |
|
| Bookmarks |
Slične teme | ||||
| Nit | Temu Započeo | Forum | Odgovori | Zadnji Post |
| Im Fead Gore sa Onboard Sound. Trebam Good Gaming Sound Card. | cheesepuff | Zvuk, Speakers & MP3 Playeri | 8 | 18. svibnja 2009 12:27 |
| Pesnica Vrijeme Korištenje Onboard Sound-Kako da stavim svoj Surround Zvuk na posao! | cheesepuff | Zvuk, Speakers & MP3 Playeri | 14 | 9. svibanj 2009 20:59 |
| Sony Sound Brava Tv navika dolazi iz mojih Surround Sound System | andnlou | Off Topic Discussion | 4 | 29. ožujak 2009 02:03 |
| Loša kvaliteta zvuka iz nove surround zvučni sustav | Tplayer2007 | Zvuk, Speakers & MP3 Playeri | 4 | 13 siječanj 2009 15:43 |
| MP3 zvuk u redu, ali drugi zvuk otišao krivu! | FamicomFreak | Multimedija i kodeci | 7 | 25 siječanj 2008 10:33 |
| Thread Tools | |
| |