![]() |
|
|||||||
| Regisztráció | Oldaltérkép Spy | Tagok listája | Donate | Keres | Mai hozzászólások | Megjelöl Fórumok Olvas | Fórum Szabályok |
|
![]() |
|
|
Téma eszközök |
|
|
|||
|
|||
|
Hello ez az én első alkalommal kiküldetésére itt.
![]() Egyébként át az ügyet, ma frissített én Logitech firmware az én egér + billentyűzet. Azóta még nem tudta, hogy minden hang egyáltalán. Saját hangfalakat bírságot, amit ellenőrizni őket, és megpróbálta bedugásával különböző hangszórók be a számítógép még nem munka vagy fejhallgató. Én tettem a dolgokat, mint például menni eszközkezelés nézd meg a hangkártya, stb hogy minden ok. Én a Windows Vista Home Premium, és a hangkártya is SigmaTel HD Audio CODEC Tudna valaki kérem, segítsen nekem? Bárki javaslatok hálásan üdvözlendő. |
|
|
|||
|
|||
|
menj rá a gyártók internetes oldalon a hangkártyát, és töltse le a legújabb illesztőprogramot.
let me know |
|
|
|||
|
|||
|
csak próbálok, hogy most még nem kaptam vissza még a ive munka
|
|
|
||||||||||||
|
||||||||||||
|
Ha ez nem működik Szerintem próbáld gördülő vissza, ha nem működik, így nem ellenőrzi, hogy a kapcsolódó hardver és teljes egybeesés, hogy elment egy időben van Logitech vezetők.