פחותה-equity

Magazine
Go Back   מחשב מיץ > חומרת המחשב > סאונד, רמקולים נגני MP3 &

Register

עזרה בבקשה! אין קול

Reply

שרשרת כלים
Old 22 ספטמבר 2008, 10:59
קבוצת חברות חדשות

Default עזרה בבקשה! אין קול

שלום זוהי הפעם הראשונה שלי כאן פרסום.

בכל מקרה על גבי העניין, היום אני Logitech שלי עדכון קושחה עבור העכבר + המקלדת שלי. מאז אני לא מצליח להגיע לכל צליל כלל.
הרמקולים שלי הם בסדר גמור אני כבר בדק אותם וניסיתי פקיקה הדוברים השונים לתוך המחשב שלי עדיין שאינו עובד או אוזניות.

עשיתי את כללי דברים כמו ללכת לבדוק את המכשיר ניהול וכו 'כרטיס הקול שלה כל אישור.

אני עם מערכת הפעלה Windows Vista Home Premium ו כרטיס הקול שלי הוא
SigmaTel HD Audio Codec

מישהו יכול לעזור לי, בבקשה? למישהו יש הצעות בהכרת תודה ברוך הבא.
Old 23 ספטמבר 2008, 04:08
חבר קבוצת

ללכת על גבי דף האינטרנט של יצרנים של כרטיס הקול ולהוריד את מנהל ההתקן העדכני ביותר.

תן לי לדעת
Old 24 ספטמבר 2008, 07:46
קבוצת חברות חדשות

רק מנסה את זה עכשיו, לא קיבל עדיין מאחור כפי ive היה בעבודה
Old 24 ספטמבר 2008, 08:26
קבוצת תורמים

אם זה לא עובד אני מעוניין לנסות פלבול לראש כאשר הוא עשה את העבודה, כך שאתה יכול לבדוק את החומרה לא קשורים, ולהשלים צירוף מקרים שזה יצא באותו הזמן, ככל שיש לך Logitech הנהגים.

Register

סימניות

פתילים דומים
חוט Thread Starter פורום תגובות הודעה אחרונה
Im Fead עם הקול המשולב ללא פעיל. משחקי מזל טוב צריך כרטיס קול. cheesepuff סאונד, רמקולים נגני MP3 & 8 18 מאי 2009 12:27
אגרוף זמן השימוש ב-הקול המשולב ללא פעיל איך אני מקבל את הקול שלי להקיף עבודה!? cheesepuff סאונד, רמקולים נגני MP3 & 14 9th מאי 2009 20:59
Sony Brava טלוויזיה wont סאונד יוצא אזור להקיף מערכת סאונד andnlou דיון Off topic 4 29 מרץ 2009 02:03
איכות ירודה של צליל מתוך מערכת סאונד חדשה להקיף Tplayer2007 סאונד, רמקולים נגני MP3 & 4 13 ינואר 2009 15:43
MP3 נשמע בסדר, אבל קול אחר הלך לא בסדר! FamicomFreak מולטימדיה רכיבי Codec 7 ה -25 בחודש ינואר 2008 10:33
שרשרת כלים

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

כל הזכויות שמורות © 2006 - 2009 מיץ המחשב.