![]() |
| |||||||
| Registruotis | Svetainės spy | Narių sąrašas | Donate | Ieškoti | Šiandien Žinutės | Pažymėti forumus kaip skaitytus | Forumo taisyklės |
|
![]() |
| | Temos įrankiai |
|
| |||
| |||
| Hello this is my first time parašėte čia. ![]() Šiaip ant medžiagos, šiandien aš atnaujinta Mano Logitech firmware mano pele + klaviatūra. Nuo to man nebuvo suteikta galimybė greitai gauti bet kokį garsą, at all. Mano garsiakalbiai bauda Mes patikrinome jų ir bandė prijungti įvairius garsiakalbius į mano kompiuterį dar ne dirbti ar ausines. Aš padariau general stuff, pavyzdžiui, eiti į Device Management patikrinti mano garso korta ir tt jo visi ok. Esu su Windows Vista Home Premium ir mano garso korta SigmaTel HD Audio CODEC Gal kas nors man padėti? Kiekvienas pasiūlymai Dėkojame Sveiki. |
|
| |||
| |||
| pereiti į gamintojo interneto puslapį, garso korta ir atsisiųskite naujausią tvarkyklę. let me know |
|
| |||
| |||
| tiesiog bando, kad dabar ne grįžo dar kaip Ive darbe |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Jei tai nepadeda, aš pabandyti sukti atgal, kai ji darbe, kad būtų galima patikrinti jos nėra susijusios įrangos, ir visiškai neatsitiktinai, kad jis išėjo tuo pačiu metu, kaip jūs gavote Logitech tvarkykles.