![]() |
|
| |||
| |||
| Labdien, šī ir mana pirmā reize norīkošanu šeit. ![]() Anyway uz jautājumu, šodien es atjaunošana mana logitech firmware manam mouse + keyboard. Kopš tā laika es neesmu varējis iegūt pareizas AT ALL. Mani skaļruņi ir naudas Esmu pārbauda tos un centās tikt galā dažādu runātāju manā datorā vēl bez darba vai austiņas. Man ir jādara vispārējas sīkumi, piemēram, iet uz Device Management pārbaudīt savu skaņas kartes utt tā visi ok. Es esmu ar Windows Vista Home Premium un mana skaņas karte ir SigmaTel HD audio CODEC Could anybody please help me? Kāds ieteikumi pateicību welcome. |
|
| |||
| |||
| iet uz ražotāja mājas lapu, skaņas kartes un lejupielādējiet jaunāko draiveri. let me know |
|
| |||
| |||
| tikai mēģinot, ka tagad nav ieguvuši atpakaļ vēl jo IVE bijis darbā |
|
| |||
| |||
| Ja tas nedarbojas man mēģināt ritošā atpakaļ, kad tā bija darbs, lai Jūs varētu pārbaudīt tā nav aparatūras saistīti, un pilnīga nejaušība, ka tas gāja tajā pašā laikā, kad jums ir logitech draiverus.
__________________ "Kāpēc viņi [PS3 Slim] stick ar NLO nolaišanās uz taisnstūra izskats --- Nilay Patel, Engadget Ep. 160 |