menšie majetkové --

Magazine
Go Back   Počítačové Juice > Počítačový hardware > Zvuk, Reproduktory & MP3 prehrávače

Register

Pomôžte, prosím! Ne Zvuk

Reply

Thread Tools
Old 22. September 2008, 10:59
Nový člen skupiny

Default Pomôžte, prosím! Ne Zvuk

Dobrý deň, toto je moje prvé vysielanie sem.

Každopádně na vec, dnes aj môj Logitech aktualizovaný firmvér pre moju myš + klávesnica. Od chvíle, keď sme neboli schopní získať žiadny zvuk vôbec.
Moja reproduktory sú pokuty som skontrolovať je a vyskúšalo pripojovanie jednotlivých rečníkov na mojom počítači zatiaľ nie sú-práce alebo slúchadiel.

Jsem udělal všeobecné veci ako je ísť do prístroja skontrolujte vedenie mojej zvukovej karty atď všetkých jej ok.

Já jsem s operačným systémom Windows Vista Home Premium a moje zvuková karta sa
SigmaTel HD Audio Codec

Mohol by mi niekto prosím pomôcť? Ktokoľvek návrhy sú vďačne povolený.
Old 23. September 2008, 04:08
Člen Skupina

prejdite na webovú stránku pre výrobcu zvukovej karty a stiahnite najnovšie ovládače.

dajte mi vedieť
Old 24. September 2008, 07:46
Nový člen skupiny

Len skúšam, že hneď nedostal späť ešte ako IVE bol v práci
Old 24. September 2008, 08:26
Darcu Skupina

Ak to nefunguje, bych skúsiť koľajových späť do práce, keď to urobil, takže si môžete overiť svoje ne kovania a kompletnú náhoda, že šel rovnaký čas ako máš Logitech vodičov.

Register

Záložky

Podobné témy
Nitka Thread Odľahčenú Fórum Odpovede Posledný príspevok
Im FEAD sa s Palubný zvuku. POTREBA dobrý herný zvuková karta. cheesepuff Zvuk, Reproduktory & MP3 prehrávače 8 18. mája 2009 12:27
Vyprsti Čas Použitie Palubný Sound-Ako získať My Surround zvuku do práce? cheesepuff Zvuk, Reproduktory & MP3 prehrávače 14 9. mája 2009 20:59
Sony Brava Tv Zvukové zvyknutý Vyjdiž My Surround Sound System andnlou Vypnúť Téma diskusie 4 29. marca 2009 02:03
Nevyhovujúca kvalitu zvuku z nových surroundový zvukový systém Tplayer2007 Zvuk, Reproduktory & MP3 prehrávače 4 13. január 2009 15:43
MP3 zvuku v poriadku, ale iné zvukové preč zle! FamicomFreak Multimedia & Kodeky 7 25 januára 2008 10:33
Thread Tools

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Počítačová Juice.