![]() |
| |||||||
| Registrovať | Site Spy | Zoznam členov | Darovanie | Hľadať | Dnešné príspevky | Označiť témy ako prečítané | Pravidlá fóra |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| |||
| |||
| Dobrý deň, toto je moje prvé vysielanie sem. ![]() Každopádně na vec, dnes aj môj Logitech aktualizovaný firmvér pre moju myš + klávesnica. Od chvíle, keď sme neboli schopní získať žiadny zvuk vôbec. Moja reproduktory sú pokuty som skontrolovať je a vyskúšalo pripojovanie jednotlivých rečníkov na mojom počítači zatiaľ nie sú-práce alebo slúchadiel. Jsem udělal všeobecné veci ako je ísť do prístroja skontrolujte vedenie mojej zvukovej karty atď všetkých jej ok. Já jsem s operačným systémom Windows Vista Home Premium a moje zvuková karta sa SigmaTel HD Audio Codec Mohol by mi niekto prosím pomôcť? Ktokoľvek návrhy sú vďačne povolený. |
|
| |||
| |||
| prejdite na webovú stránku pre výrobcu zvukovej karty a stiahnite najnovšie ovládače. dajte mi vedieť |
|
| |||
| |||
| Len skúšam, že hneď nedostal späť ešte ako IVE bol v práci |
|
| |||
| |||
| Ak to nefunguje, bych skúsiť koľajových späť do práce, keď to urobil, takže si môžete overiť svoje ne kovania a kompletnú náhoda, že šel rovnaký čas ako máš Logitech vodičov.
__________________ "Prečo [PS3 Slim] držať sa pristátie UFO na obdĺžnik pohľad" --- Nilay Patel; Engadget Ep. 160 |
![]() |
|
| Záložky |
Podobné témy | ||||
| Nitka | Thread Odľahčenú | Fórum | Odpovede | Posledný príspevok |
| Im FEAD sa s Palubný zvuku. POTREBA dobrý herný zvuková karta. | cheesepuff | Zvuk, Reproduktory & MP3 prehrávače | 8 | 18. mája 2009 12:27 |
| Vyprsti Čas Použitie Palubný Sound-Ako získať My Surround zvuku do práce? | cheesepuff | Zvuk, Reproduktory & MP3 prehrávače | 14 | 9. mája 2009 20:59 |
| Sony Brava Tv Zvukové zvyknutý Vyjdiž My Surround Sound System | andnlou | Vypnúť Téma diskusie | 4 | 29. marca 2009 02:03 |
| Nevyhovujúca kvalitu zvuku z nových surroundový zvukový systém | Tplayer2007 | Zvuk, Reproduktory & MP3 prehrávače | 4 | 13. január 2009 15:43 |
| MP3 zvuku v poriadku, ale iné zvukové preč zle! | FamicomFreak | Multimedia & Kodeky | 7 | 25 januára 2008 10:33 |
| Thread Tools | |
| |