менше справедливості

Magazine
Go Back   Комп'ютерні Сік > Комп'ютери, комплектуючі > Звук, Виступаючі & MP3-плеєри

Register

Допомога будь ласка! Немає звуку

Reply

Різьба Інструменти
Old 22 вересня 2008, 10:59
Нові члени групи

Default Допомога будь ласка! Немає звуку

Здравствуйте це мій перший раз тут проводки.

У будь-якому разі на це питання, сьогодні я оновив свою Logitech прошивку для мого мишка + клавіатура. З тих пір я не міг отримати будь-який звук взагалі.
Моя колонка штраф я перевірив їх і спробував підключення різних ораторів в моєму комп'ютері ще неробочий або навушники.

Я зробив загальні речі такими, як йти на керування пристроєм перевірити мою звукову карту і т.п. своєї все ОК.

Я під управлінням Windows Vista Premium будинок і моя звукова карта
SigmaTel HD Audio Codec

Чи може хто-небудь мені допомогти? Ніхто пропозиції були з вдячністю вітати.
Old 23 вересня 2008, 04:08
Член групи

Перейти на веб-сторінці виробників для звукової карти і завантажити останню версію драйвера.

Дозвольте мені знати
Old 24 вересня 2008, 07:46
Нові члени групи

просто намагаюся що зараз ще не повернулися ще як Ів був на роботі
Old 24 вересня 2008, 08:26
Донор групи

Якщо це не робота я б постарався назад, коли він дійсно працював, так що ви можете перевірити його не пов'язана з роботою устаткування, а також повний збіг, що він виходить той же час, як ви отримали Logitech водіїв.

Моя система: FordyPC

Процесор (и):
Quad Q6600 Kentsfield 2,66 @ 3.45GHz
Материнська плата:
Asus P5Q / L PRO (Intel P43, ICH10)
ОЗУ:
PNY XLR8 4GB @ 1066MHz
Графічна карта (и):
PNY NVIDIA GeForce 9400 GT 512MB
Звукова карта:
Жорсткий диск (и):
HDBarracuda 1x Seagate 1TB 1x 250GB
Оптичний привід (и):
LG (HD) GGCH20L / LG GH22NP20AUAA50B
Діло / PSU:
Antec Sonata III & EarthWatts 500W
Охолодження:
Фондовий
Мережі / Інтернет:
Gigabit LAN, FireWire & WG111v2
Монітор (и):
2 х Acer P193WAd
Операційна система (и):
XP PRO x86/XP PRO x64/Win7 RC1 x64
Reply

Register

Закладки

Аналогічні нитки
Нитка Різьба для початківців Форум Відповіді Останнє повідомлення
Im ФЕАД з вбудованої звукової. Потрібен хороший Gaming звукової карти. cheesepuff Звук, Виступаючі & MP3-плеєри 8 18 травня 2009 12:27
Fist часу з використанням вбудованої звукової-How Do I Get My Surround Sound на роботу!? cheesepuff Звук, Виступаючі & MP3-плеєри 14 9 травня 2009 20:59
Sony Брава звук телевізора Wont вийти з Мій Surround Sound System andnlou Off Topic Discussion 4 29 березня 2009 02:03
Погана якість звуку з нової акустичної системи об'ємного звучання Tplayer2007 Звук, Виступаючі & MP3-плеєри 4 13 січня 2009 15:43
MP3 звук Alright, але й інші звукові пішло не так! FamicomFreak Мультимедіа & кодеки 7 25 січня 2008 10:33
Різьба Інструменти

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Комп'ютер соку.