![]() |
| |||||||
| Реєстрація | Сайт Spy | Список | Пожертвування | Пошук | Сьогоднішні повідомлення | Відзначити форуми читати | Правила форуму |
|
![]() |
| | Різьба Інструменти |
|
| |||
| |||
| Здравствуйте це мій перший раз тут проводки. ![]() У будь-якому разі на це питання, сьогодні я оновив свою Logitech прошивку для мого мишка + клавіатура. З тих пір я не міг отримати будь-який звук взагалі. Моя колонка штраф я перевірив їх і спробував підключення різних ораторів в моєму комп'ютері ще неробочий або навушники. Я зробив загальні речі такими, як йти на керування пристроєм перевірити мою звукову карту і т.п. своєї все ОК. Я під управлінням Windows Vista Premium будинок і моя звукова карта SigmaTel HD Audio Codec Чи може хто-небудь мені допомогти? Ніхто пропозиції були з вдячністю вітати. |
|
| |||
| |||
| Перейти на веб-сторінці виробників для звукової карти і завантажити останню версію драйвера. Дозвольте мені знати |
|
| |||
| |||
| просто намагаюся що зараз ще не повернулися ще як Ів був на роботі |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Якщо це не робота я б постарався назад, коли він дійсно працював, так що ви можете перевірити його не пов'язана з роботою устаткування, а також повний збіг, що він виходить той же час, як ви отримали Logitech водіїв.
![]() |
|
| Закладки |
Аналогічні нитки | ||||
| Нитка | Різьба для початківців | Форум | Відповіді | Останнє повідомлення |
| Im ФЕАД з вбудованої звукової. Потрібен хороший Gaming звукової карти. | cheesepuff | Звук, Виступаючі & MP3-плеєри | 8 | 18 травня 2009 12:27 |
| Fist часу з використанням вбудованої звукової-How Do I Get My Surround Sound на роботу!? | cheesepuff | Звук, Виступаючі & MP3-плеєри | 14 | 9 травня 2009 20:59 |
| Sony Брава звук телевізора Wont вийти з Мій Surround Sound System | andnlou | Off Topic Discussion | 4 | 29 березня 2009 02:03 |
| Погана якість звуку з нової акустичної системи об'ємного звучання | Tplayer2007 | Звук, Виступаючі & MP3-плеєри | 4 | 13 січня 2009 15:43 |
| MP3 звук Alright, але й інші звукові пішло не так! | FamicomFreak | Мультимедіа & кодеки | 7 | 25 січня 2008 10:33 |
| Різьба Інструменти | |
| |