![]() |
| |||||||
| Регистрация | Карта Spy | Държава Списък | Дарения | Търся | Днешната Постове | Марк Форуми Прочети | Форум Правила |
|
![]() |
| | Нишка Инструменти |
|
| |||
| |||
| Имам MP3 и АЗ имам никакъв представа къде би могло да постави музика там, без да плащате нищо. Искам само 2 doqnload музика там. Помогни ми, моля. Благодаря u. |
|
| |||
| |||
| Ако искаш да кажеш да песните ви компютър от интернет, ако не искате да плащате нищо, това е illegal.Use www.hmv.co.uk или друга услуга за сваляне на заплащане за it.If значи да отида песни от вашия компютър на вашия MP3 theb ви трябва да има някои инсталиран софтуер, когато за пръв път се свържете вашия плеър. |
![]() |
|
| Маркери |
Подобни Конци | ||||
| Нишка | Нишка Начално | Форум | Отговори | Последно мнение |
| Как се слага да имате филм и музика и чуждестранни ябълка Портативен плейър? | panpangege | Мултимедия & Codecs | 1 | 2-ри ноември, 2009 14:21 |
| Какво е добър безплатен аудио / музикалния плеър за Linux? | vistadude | Linux & Алтернативни OS | 7 | 1-во Feb 2009 06:31 |
| Свали музика от вашия Wii | Тайлър в | PC & конзолата Gaming | 13 | 19 Окт 2007 14:03 |
| Запалимост музикални файлове, използвайки WM Player 11 | dfr200764 | Мултимедия & Codecs | 4 | 12 Авг 2007 04:52 |
| Компютърна музика Клавиатура за моята Cubasis / Cubase програма за редактиране на музика | lolli_pop | Общи Хардуер Чат | 5 | 2-ро май 2007 16:59 |
| Нишка Инструменти | |
| |