manji kapital -

Magazine
Go Back   Computer soka > Computer Hardware > Zvuk, Speakers & MP3 Playeri

Register

Kako staviti glazbu na mom mp3 player?

Reply

Thread Tools
Old 20 ožujak 2007, 16:15
Novi član grupe

Default Kako staviti glazbu na mom mp3 player?

JA pravedan je dobio mp3, a ja nemam pojma gdje sam mogla staviti u tu glazbu bez plaćanja anythin. JA pravedan ištanje 2 doqnload glazbe ondje. Pomozi mi molim te. Hvala u.
Old 20 ožujak 2007, 18:18
Novi član grupe

Default Kako staviti glazbu na mom mp3 player?

Ako ste mislili da ste dobili pjesme računalo, s interneta, ako ne želite platiti ništa, to je illegal.Use www.hmv.co.uk ili neke druge preuzimanje platiti za uslugu it.If ste mislili da se pjesme sa svog računala na svoj MP3 theb trebali imati neki instaliran softver kada ste prvi put spojite vaš player.
Reply

Register

Bookmarks

Slične teme
Nit Temu Započeo Forum Odgovori Zadnji Post
Kako staviti iTunes Film i glazba za Non-jabuka Portable Player? panpangege Multimedija i kodeci 1 2. studeni 2009 14:21
Što je dobar besplatan audio / music player za Linux? vistadude Linux OS i alternativna 7 1. veljača 2009 06:31
Stavite muziku na vašem Wii Tyler c PC & konzole Igre 13 19. listopad 2007 14:03
Burning glazbene datoteke koristeći WM Player 11 dfr200764 Multimedija i kodeci 4 12. kolovoz 2007 04:52
Computer Keyboard Glazba za moje Cubasis / Cubase glazbeni program za uređivanje lolli_pop General Hardware Chat 5 2. svibanj 2007 16:59
Thread Tools

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Computer soka.