![]() |
| |||||||
| Registracija | Mapa Spy | Member List | Donacije | Pretraživanje | Today's Posts | Označi Sve Forume Kao Pročitane | Forum Rules |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| |||
| |||
| JA pravedan je dobio mp3, a ja nemam pojma gdje sam mogla staviti u tu glazbu bez plaćanja anythin. JA pravedan ištanje 2 doqnload glazbe ondje. Pomozi mi molim te. Hvala u. |
|
| |||
| |||
| Ako ste mislili da ste dobili pjesme računalo, s interneta, ako ne želite platiti ništa, to je illegal.Use www.hmv.co.uk ili neke druge preuzimanje platiti za uslugu it.If ste mislili da se pjesme sa svog računala na svoj MP3 theb trebali imati neki instaliran softver kada ste prvi put spojite vaš player. |
![]() |
|
| Bookmarks |
Slične teme | ||||
| Nit | Temu Započeo | Forum | Odgovori | Zadnji Post |
| Kako staviti iTunes Film i glazba za Non-jabuka Portable Player? | panpangege | Multimedija i kodeci | 1 | 2. studeni 2009 14:21 |
| Što je dobar besplatan audio / music player za Linux? | vistadude | Linux OS i alternativna | 7 | 1. veljača 2009 06:31 |
| Stavite muziku na vašem Wii | Tyler c | PC & konzole Igre | 13 | 19. listopad 2007 14:03 |
| Burning glazbene datoteke koristeći WM Player 11 | dfr200764 | Multimedija i kodeci | 4 | 12. kolovoz 2007 04:52 |
| Computer Keyboard Glazba za moje Cubasis / Cubase glazbeni program za uređivanje | lolli_pop | General Hardware Chat | 5 | 2. svibanj 2007 16:59 |
| Thread Tools | |
| |