mažiau kapitalo

Magazine
Go Back   Kompiuterių sultys > Kompiuterinė įranga > Sound, Speakers & MP3 Players

Register

Kaip įdėti muziką į mano mp3 grotuvą?

Reply

Temos įrankiai
Old Kovas 20, 2007, 16:15
Naujas Narys

Default Kaip įdėti muziką į mano mp3 grotuvą?

I just got mp3 ir aš neturiu supratimo kur galėčiau įdėti muziką ten nemokėdami anythin. I just wanna 2 doqnload muzika ten. Padėkite man prašau. Thank u.
Old Kovas 20, 2007, 18:18
Naujas Narys

Default Kaip įdėti muziką į mano mp3 grotuvą?

Jei tai gauti dainos jums kompiuterį nuo interneto, jei nenorite mokėti už kažką kitką, tai illegal.Use www.hmv.co.uk ar kai kurie kiti parsisiuntimo paslaugą mokėti už it.If Jums reiškia gauti dainas iš kompiuterio į savo MP3 theb jums reikia turėti tam tikrą programinę įrangą, kai pirmą kartą prijungiate savo grotuvą.
Reply

Register

Bookmarks

Panašios Temos
Siūlas Thread Starter Forumas Atsakymai Last Post
Kaip įdėti iTunes filmų ir muzikos Non-obuolių Portable Player? panpangege Multimedia & Codecs 1 2 lapkritis 2009 14:21
Kas yra geras laisvo garso / muzikos grotuvas skirtas Linux? vistadude Linux & Alternative OS 7 1 vasaris 2009 06:31
Įdėti muziką savo Wii Tyler C PC & konsolės Žaidimai 13 19 spalis 2007 14:03
Burning muzikos failus WM Player 11 dfr200764 Multimedia & Codecs 4 Rugpjūtis 12, 2007 04:52
Kompiuteris Muzika Klaviatūros mano Cubasis / Cubase muzikos redagavimo programa lolli_pop General Hardware Chat 5 2 gegužė 2007 16:59
Temos įrankiai

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Kompiuterių Sultys.