![]() |
| |||||||
| Registruotis | Svetainės spy | Narių sąrašas | Donate | Ieškoti | Šiandien Žinutės | Pažymėti forumus kaip skaitytus | Forumo taisyklės |
|
![]() |
| | Temos įrankiai |
|
| |||
| |||
| I just got mp3 ir aš neturiu supratimo kur galėčiau įdėti muziką ten nemokėdami anythin. I just wanna 2 doqnload muzika ten. Padėkite man prašau. Thank u. |
|
| |||
| |||
| Jei tai gauti dainos jums kompiuterį nuo interneto, jei nenorite mokėti už kažką kitką, tai illegal.Use www.hmv.co.uk ar kai kurie kiti parsisiuntimo paslaugą mokėti už it.If Jums reiškia gauti dainas iš kompiuterio į savo MP3 theb jums reikia turėti tam tikrą programinę įrangą, kai pirmą kartą prijungiate savo grotuvą. |
![]() |
|
| Bookmarks |
Panašios Temos | ||||
| Siūlas | Thread Starter | Forumas | Atsakymai | Last Post |
| Kaip įdėti iTunes filmų ir muzikos Non-obuolių Portable Player? | panpangege | Multimedia & Codecs | 1 | 2 lapkritis 2009 14:21 |
| Kas yra geras laisvo garso / muzikos grotuvas skirtas Linux? | vistadude | Linux & Alternative OS | 7 | 1 vasaris 2009 06:31 |
| Įdėti muziką savo Wii | Tyler C | PC & konsolės Žaidimai | 13 | 19 spalis 2007 14:03 |
| Burning muzikos failus WM Player 11 | dfr200764 | Multimedia & Codecs | 4 | Rugpjūtis 12, 2007 04:52 |
| Kompiuteris Muzika Klaviatūros mano Cubasis / Cubase muzikos redagavimo programa | lolli_pop | General Hardware Chat | 5 | 2 gegužė 2007 16:59 |
| Temos įrankiai | |
| |