mazāku kapitāla

Magazine
Go Back   Computer Sulas > Computer Hardware > Sound, Skaļruņi un MP3 pleijeri

Register

Kā es varu ievietot mūziku manā Mp3 player?

Reply

Thread Tools
Old Marts 20, 2007, 16:15
New Member Group

Default Kā es varu ievietot mūziku manā Mp3 player?

Es tikko saņēmu mp3 un man nav ne jausmas, kur es varētu likt mūziku tur, nemaksājot anythin. Es tikai gribu 2 doqnload mūziku tur. Help me please. Thank u.
Old Marts 20, 2007, 18:18
New Member Group

Default Kā es varu ievietot mūziku manā Mp3 player?

Ja jums ir iegūt dziesmas jums datoru no interneta, ja nevēlaties maksāt neko, tas ir illegal.Use www.hmv.co.uk , vai kādu citu lejuplādēšanas pakalpojumu maksāt par it.If jūs gribējāt iegūt dziesmas no datora uz Jūsu MP3 theb jums ir kāda programmatūra instalēta, kad pirmo reizi pieslēgt atskaņotāju.
Reply

Register

Bookmarks

Similar Threads
Pavediens Thread Starter Forums Replies Last Post
Kā ievietot ITunes Filma un mūzika, kas nav ābolu Portable Player? panpangege Multimedia & Kodekus 1 2 novembris, 2009 14:21
Kas ir labs bezmaksas audio / music player for Linux? vistadude Linux un alternatīvie OS 7 1 februāris 2009 06:31
Put mūziku jūsu Wii Tyler c PC & Console Gaming 13 19 oktobris 2007 14:03
Burning mūzikas failus, izmantojot WM Player 11 dfr200764 Multimedia & Kodekus 4 12 augusts 2007 04:52
Computer Music Keyboard for my Cubasis / Cubase Mūzikas rediģēšanas programma lolli_pop General Hardware Čats 5 2 maijs 2007 16:59
Thread Tools

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Computer Sulas.