![]() |
| |||||||
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| |||
| |||
| Es tikko saņēmu mp3 un man nav ne jausmas, kur es varētu likt mūziku tur, nemaksājot anythin. Es tikai gribu 2 doqnload mūziku tur. Help me please. Thank u. |
|
| |||
| |||
| Ja jums ir iegūt dziesmas jums datoru no interneta, ja nevēlaties maksāt neko, tas ir illegal.Use www.hmv.co.uk , vai kādu citu lejuplādēšanas pakalpojumu maksāt par it.If jūs gribējāt iegūt dziesmas no datora uz Jūsu MP3 theb jums ir kāda programmatūra instalēta, kad pirmo reizi pieslēgt atskaņotāju. |
![]() |
|
| Bookmarks |
Similar Threads | ||||
| Pavediens | Thread Starter | Forums | Replies | Last Post |
| Kā ievietot ITunes Filma un mūzika, kas nav ābolu Portable Player? | panpangege | Multimedia & Kodekus | 1 | 2 novembris, 2009 14:21 |
| Kas ir labs bezmaksas audio / music player for Linux? | vistadude | Linux un alternatīvie OS | 7 | 1 februāris 2009 06:31 |
| Put mūziku jūsu Wii | Tyler c | PC & Console Gaming | 13 | 19 oktobris 2007 14:03 |
| Burning mūzikas failus, izmantojot WM Player 11 | dfr200764 | Multimedia & Kodekus | 4 | 12 augusts 2007 04:52 |
| Computer Music Keyboard for my Cubasis / Cubase Mūzikas rediģēšanas programma | lolli_pop | General Hardware Čats | 5 | 2 maijs 2007 16:59 |
| Thread Tools | |
| |